Den online kvalifikation til FIWC er i fuld gang, og mens vi allerede er sikret minimum en dansker til Grand Final i kraft af verdensmester August Rosenmeier, så er der stadig håb for at vi får flere danskere at se.

Det er tidligere blevet afsløret at Grand Final afvikles i München i år, men nu kan vi også afsløre at det kommer til at foregå i maj 2015 – den konkrete dato er stadig tilbageholdt.

Det har også tidligere været nævnt at der vil komme tre live kvalifikationsturneringer rundt omkring i verden, og nu kan vi afsløre hvor disse turneringer kommer til at foregå. Paris, London og Berlin bliver byerne hvor der vil være kvalifikationsturneringer, og turneringerne vil ligge i perioden januar – marts.

Om det bliver muligt for danskere at deltage, og hvilke krav der evt. er gældende kan vi desværre ikke sige endnu, men vi vil forsøge at finde ud af dette hurtigst muligt. Skulle det være muligt at deltage fra alle lande, så er det jo forholdsvis tilgængelige byer for os danskerne, så det kunne godt tænkes at vi ser nogle gøre forsøget på at nå hele vejen til Grand Final.

De tre live kvalifikationsturneringer og Grand Final vil blive spillet på Playstation 4 konsoller, og altså ikke på Playstation 3 som den online kvalifikation foregår på – en lidt speciel måde at kombinere to forskellige generationer af konsoller på.

August Rosenmeier til Ballon d’Or

På mandag drager August til Zürich for at overvære den prestigefyldte prisoverrækkelse, og det bliver uden tvivl en kæmpe oplevelse fra den unge dansker. Han skal deltage i den officielle pressekonference som vi eksklusivt kan vise her på siden på mandag fra kl. 13.30, og derudover skal der også dystes i Fifa mod nogle af verdens bedste fodboldspillere – misundelse er en grim ting…. Vi kommer med link til live streaming fra pressekonferencen i løbet af weekenden.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.