FIFA Team Copenhagen har haft gang i svingdøren det seneste stykke tid og denne gang er holdet blevet ramt hårdere end nogensinde før. Holdets største stjerne, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, forlader nemlig holdet af sportslige årsager, og det efterlader et stort hul, som bliver svært at udfylde. Lars Korreborg har endnu ikke offentliggjort et nyt hold, men rygterne fortæller, at han ikke er langt fra at have noget nyt på plads. Han havde dog ikke selv noget at tilføje om fremtiden, men viste stor taknemmelighed over for sit gamle hold:

“Jeg har haft en fantastisk tid i FTC. Det er ubeskriveligt, hvad jeg har opnået med hjælp fra David og de andre medlemmer, som har været stærkt medvirkende til min udvikling til Danmarks top. Jeg stopper fordi jeg gerne vil videre og udvikle mig til nye højder, og jeg vil takke FTCs manager, spillere og sponsore for tiden. Nu skal jeg først lige tage mig sammen og kvalificere mig til ESWC i Aarhus og så gælder det ellers FIWC som jeg også går efter. Jeg har savnet et nyt spil, så glæder mig til en ny start, hvor jeg bliver bedre end det nuværende Fifa år”, udtalte Primetubo kort efter skiftet.

Her til aften fik vi også fat på FIFA Team Copenhagens manager, David ‘Prozac‘ Merkistein, som trods skuffelsen over Primeturbos afgang, var klar til at se fremad.

Hvilken følelse sidder du tilbage med efter at have mistet jeres klart bedste spiller?

Det er altid svært at miste en spiller som Lars. De kvaliteter han besidder i FIFA er meget store og vil blive savnet, men jeg viste det ville ske på et tidspunkt, da man ikke bare kan holde på en spiller som ham. De mindre klubber vil altid miste deres profiler til større klubber. Det ser man også i den virkelige verden. Det er dog ikke ment på den måde, at vi er små, men der er bare nogen, somhar nogle ressourcer, vi ikke har, og så må man forbedre det med tiden, så de ikke får lov at plukke vores spillere”

Der har været gang i svingdøren på det seneste. Kan vi forvente endnu en tilgang?

Det må man sige der har været, men man kan måske også sige, at det har ligget lidt i luften. Slet ikke på nogen ond måde, vi har altid hygget og haft det godt, men jeg tror bare, at hos Vuk og Paro var lysten ikke til mere på samme niveau. Når man er på et FIFA Team skal man helst bruge lidt mere tid på FIFA end vis man sidder alene derhjemme og hyggespiller, Så jeg har fuld forståelse for deres valg. Anges har haft travlt og er begyndt at arbejde mere hos Sports-gaming, og det er også noget, som tager tid, så det kom ikke bag på mig. Nu har vi tilgengæld et ungt og sultent hold, som gerne vil ud og vise, at vi er det bedste FIFA Team i DK. Derudover har vi en spiller, som vi er igang med at vurdere, men det vil først blive besluttet efter FIFA 15 er udkommet, da hans træningspas vil forekomme der. Men sidder der en spiller derude som virkelig mener at han er den bedste, jamen så kontakt os via Facebook og lad os se om der er noget om det. Jeg har dog ikke tænkt mig at have en stor trup med over 7 spillere. Jeg vil have kvalitet fremfor kvantitet på holdet.

Hvad der kommer til at ske fremadrettet bliver spændende, og selvom FIFA Team Copenhagen har mistet en masse rutine og store titler, så står man med et hold, som har et ekstraordinært potentiale.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.