FIFA Team Nordsjælland henter nyt stjerneskud

0
697

Med turneringssejre til TakeMyHand, Virtual Copenhagen og i Amagercentret har FIFA Team Nordsjælland hentet en spændende spillere til holdet. Navnet er Ali Khattab og med base i København, er det primært her, vi skal forvente at se mere ham, hvor specielt DM er målet, mens han også ser frem til at udvikle sig sammen med sit nye hold:

Jeg forventer at gøre holdet stort og bruge mine holdkammerater som sparringspartnere. Spillerne forstår mig og ved, hvordan jeg spiller. Vi er meget gode til at læse hinandens spil, så det er en god ting. Jeg forventer at deltage i DM i FIFA, så jeg kan vise mit spil til folk, og jeg lover at gøre mit bedste for at komme langt.

Dermed bliver Ali Khattab en del af et hold i fremgang, hvor vinderen af !Solid turneringen, Yassin ‘Yassin_2400‘ Kadim, må anses som den største stjerne. Resten af holdet er følgende:

 

  • Abdullah ‘MansourDK‘ Mansour
  • Mohammed ‘moha98_‘ Hayatle
  • Cem ‘Neymar1997‘ Karamese
  • Zlatko ‘Zako_‘ Popovic
  • Lasse ‘InSaNe97_DK‘ Sørensen

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here