Med turneringssejre til TakeMyHand, Virtual Copenhagen og i Amagercentret har FIFA Team Nordsjælland hentet en spændende spillere til holdet. Navnet er Ali Khattab og med base i København, er det primært her, vi skal forvente at se mere ham, hvor specielt DM er målet, mens han også ser frem til at udvikle sig sammen med sit nye hold:

Jeg forventer at gøre holdet stort og bruge mine holdkammerater som sparringspartnere. Spillerne forstår mig og ved, hvordan jeg spiller. Vi er meget gode til at læse hinandens spil, så det er en god ting. Jeg forventer at deltage i DM i FIFA, så jeg kan vise mit spil til folk, og jeg lover at gøre mit bedste for at komme langt.

Dermed bliver Ali Khattab en del af et hold i fremgang, hvor vinderen af !Solid turneringen, Yassin ‘Yassin_2400‘ Kadim, må anses som den største stjerne. Resten af holdet er følgende:

 

  • Abdullah ‘MansourDK‘ Mansour
  • Mohammed ‘moha98_‘ Hayatle
  • Cem ‘Neymar1997‘ Karamese
  • Zlatko ‘Zako_‘ Popovic
  • Lasse ‘InSaNe97_DK‘ Sørensen

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.