Skiftet til Playstation 4 så ud til at have ramt FIFA Team Fyn hårdt i starten, hvor den store stjerne Lasse ‘LasseBaekkelund‘ Bækkelund stoppede på holdet, samt aktiviteten var dalende og uden den samme store deltagelse til diverse turneringer som tidligere. Dette var bedst illustreret til Copenhagen Games, hvor ikke en eneste fra FIFA Team Fyn var at finde. Det er der dog blevet lavet om på i den seneste periode, hvor Aalborg Open viste sig at blive en fin turnering for det ambitiøse FIFA hold. Her var FIFA Team Fyn repræsenteret af både Casper ‘Cjuul‘ Christiansen og Peter ‘KongMoelgaard‘ Mølgård, der nåede til henholdsvis ottendedelsfinalen og kvartfinalen, hvilket KongMoelgaard var tilfreds med:

Jeg er udmærket tilfreds med min egen præstation. Jeg fik brudt en lille forbandels, jeg har kæmpet med i ottendedelsfinalen og endda i en svær kamp, som jeg kom bagud i og faktisk følte, at jeg ville tabe. Kampen mod August ‘Agge‘ Rosenmeier i kvartfinalen håbede jeg ville ende med en straffesparkskonkurrence, så det på den måde blev en tilfældig kamp. Cjuul synes jeg også gjorde det godt. Han har meget lidt erfaring offline, så en plads i 1/8-delsfinalen må siges at være ganske pænt. Han bliver farlig fremover.

At nå hele vejen til kvartfinalen har dog ikke vist sig at være en sovepude, men i stedet er der blevet fulgt op på de gode resultater. Således fortsatte Peter Mølgård de gode takter og spillede sig i forgårs i finalen på Sweetpatch.tv World Cup med en sejr i Golden Goal over Lars ‘PrimeTurbo‘ Korreborg, endda med Schweiz, som han blev tildelt før turneringen. Efter kampen fik vi en snak med Peter Mølgård om hans succes i denne turnering og hans forventning om at gå hele vejen:

 

Du har nu nået finalen med Schweiz, som ikke kan prale af de helt store stjerner. Havde du forventet at nå så langt?

“Ja, det havde jeg egentligt. Englændernes niveau derinde er ikke synderlig imponerende, så jeg tog det ret afslappet i gruppespillet. Vejen til finalen blev selvfølgeligt lidt sværere af, at jeg skulle møde Lars allerede i semifinalen, men jeg følte egentligt, at det var en duel, som jeg godt kunne vinde.

Hvordan oplevede du forløbet af den kamp?

Lars sad ret tungt på spillet i de første 90 minutter, men det uden at der blev skabt ret mange chancer. I Golden Goal kommer jeg virkeligt til chancer, og jeg brænder endda et straffespark, inden det lykkes mig at sikre sejren.

Hvordan ser du mulighederne i finalen, hvor den står mellem PelesBigToe eller Solidhowdy, som vandt din gruppe?

De har begge væsentligt bedre hold i form af Uruguay og Argentina. PelesBigToe’s niveau kender jeg ikke, men Solidhowdy er jeg overbevist om, at jeg nok skal slå.

Som en sidste gevinst for FIFA Team Fyn er der også nyt på spillerfronten, hvor man har hentet en talentfuld fynbo, som senest hentede en tredjeplads hjem til FIFA turneringen i Odense under DBU VM Tour. Claes ‘CH66DK‘ Hansen er det nyeste skud på stammen hos FIFA Team Fyn, hvilket han var yderst tilfreds med:

Jeg forventer at blive en bedre spiller, begynde at komme længere til offline turneringer og selvfølgelig forsat være med helt fremme når der er turneringer online på sider som DFL og ESL. Jeg ser det som en god mulighed, da FIFA Team Fyn har nogle gode spillere, som man kan lære meget af, og så virker de til at have et godt sammenhold i teamet. Derudover er det jo ideelt når nu man selv bor på Fyn“, udtalte Claes Hansen, der også havde en kommentar til sin præstation i Aalborg Open:

Jeg synes selv, at det gik okay. Jeg startede ud med 4 gode kampe, hvor specielt angrebet kørte rigtig godt, men mod Anders ‘MrSuit‘ Bollerup i 16-delsfinalerne var der intet der fungerede, og når man møder en så god spiller, skal man spille op til sit bedste for at have en chance, hvilket jeg bestemt ikke gjorde. Men alt i alt en okay turnering, selvom jeg gerne ville have nået lidt længere.

Fremtiden ser for alvor lys ud i det fynske. Senest har Christian ‘C_Corell‘ Correll også meldt sig på banen med en Playstation 4, og så sent som i dag vandt Peter Mølgård Intersport Turneringen i Herning. Den turnering kan I snart læse endnu mere om her på Sports-Gaming.dk.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.