FC Nordsjælland afholder i weekenden 03. – 05. november en 2½ dags intensiv FIFA Boot Camp. Her vil du få træning af nogle af Danmarks bedste FIFA spillere og få lov at mærke på egen krop, hvad det vil sige at være professionel eSports atlet.

Denne artikel/pressemeddelelse er delt fra FC Nordsjællands hjemmeside – mere info og tilmelding kan ske her!

  • Overnatning og måltider er inkluderet
  • Professionel FIFA træning
  • Character Development
  • 2 x FCN træningstrøjer
  • Billet til kampen FCN vs LBK d. 04. november.
  • Træning og kost seminar

Deltagerne vil blive indlogeret på FC Nordsjællands eget hotel, hvor alle måltider er inkluderet i prisen.
Vi har i samarbejde med Wicked Gaming udviklet et intensivt FIFA træningsprogram, som over 6 træningssessioner gennemgår alle de essentielle færdigheder man behøver for at kunne spille med de bedste i FIFA.

Endvidere har vores fysiske stab her i FC Nordsjælland udviklet et særligt træningsprogram, som skal styrke og forbedre deltagernes fysik så de får de rette forudsætninger for at opnå deres mål. Herudover vil der være et oplæg om ernæring som sætter fokus på en balanceret kost, således at man får den rette mængde energi til at kunne præstere på topniveau.

Endelig vil deltagerne få et indblik i den unikke character development proces FC Nordsjællands spillere gennemgår, som en del af deres uddannelse hos os.  Ved at udvikle en persons karakter giver vi dem et fundament og en ramme for succes. Det drejer sig ikke kun om at udvikle en vinder mentalitet, men i lige så høj grad en positiv tankegang for at opnå mere samt hjælpe andre.

Udover ovennævnte får alle deltagere også en rundvisning på Right to Dream Park, en billet til FC Nordsjællands hjemmekamp mod Lyngby BK samt 2 stk. FCN træningstrøjer fra Diadora.

Alle deltagere skal aflevere en underskrevet samtykkeerklæring for at kunne deltage i Boot Campen. (denne vil blive fremsendt efter bestilling)

Der vil været et begrænset antal pladser, der derfor fordeles efter først-til-mølle princippet.

(Vær opmærksom på, at dele af undervisningen foregår på engelsk)

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.