Så er der under en uge til at karavanen ruller ud på de danske landeveje, og Bilka Live eFootball Tournament 2017 gæster 18 forskellige byer i samarbejde med Sony og Sony PlayStation. 15 og ud af 18 turneringer er udsolgte, men der er pt. stadig ledige pladser i Sønderborg, Holstebro og Esbjerg.

Læs mere og køb billet

Turneringsrækken får besøg af en god blanding af kendte top-spillere og helt unge nye spillere – i denne artikel har vi taget en kort snak med nogle af de danske FIFA-spillere omkring hvorfor de deltager i turneringsrækken.

Jacob Kragelund
Jeg vil prøve mig selv af i et skilbased gamemode, der ikke udelukkende er “pay-to-win”, hvilket passer mig bedst. Jeg forventer at kvalificere mig til finale-eventet, hvorefter jeg må revurdere mine chancer. Feltet er dog stærkt i Nordjylland, så intet er givet og eftersom jeg nok kun deltager i én kval, skal jeg virkelig ramme dagen.

Mohamad Al-Bacha
Jeg ville gerne ud og få noget erfaring i FIFA 18 H2H med det samme, og jeg ser det som en god mulighed, derudover er der en stor præmie på spil som jeg godt kunne bruge. Jeg forventer at få en masse værdifuld erfaring som jeg kan bruge i FIFA 18 idet det er så tidligt, og samtidigt booste selvtilliden

Claes Hansen
Jeg har valgt at spille med i turneringen, da det er en god mulighed for at få noget turneringstræning i FIFA 18 inden det rigtig går løs med de store turneringer. Ud over det, så er det lækkert der for en gangs skyld kommer noget på Fyn, så synes også det er vigtigt at støtte op om det! Jeg forventer først og fremmest at få en god dag med fifa gutterne og få noget offline træning i det nye spil. Med hensyn til turneringen, så tager jeg en kamp ad gangen – der er utrolig mange gode fynske spillere samlet om kun en enkelt kval. plads, så det bliver utrolig svært at få den – jeg er dog ikke i tvivl om at hvis jeg rammer dagen, så kan jeg gå hele vejen.

Hassan Al-Saraf
Jeg spiller først og fremmest med fordi det er en rigtig god offline træning. Der er de første par turneringer i FIFA18 så jeg vil gerne udnytte muligheden til at udbygge min erfaring med spillet. Jeg forventer at spille så godt som jeg ved jeg er i stand til, hvilket forhåbentligt er nok til en finaleevent-plads. Jeg ved dog samtidig at det er et helt nyt spil og der stadig skal en masse tilvænning til, så jeg håber mest af alt på jeg kan få mit gode spil i gang igen i år, også ved jeg resultaterne nok skal komme.

Marcus Gam Kok
Jeg synes det er en fin måde at komme igang med FIFA 18 på – det er ikke nogen kæmpe turnering, men heller ikke en lille da mange af landets bedste spillere deltagere. Samtidig er det en fin måde at få målt formen på op til de store turneringer der kommer fremadrettet.

Christian Aaby Nielsen
Jeg spiller med i Bilka Live eFootball Tournament, fordi det er god træning og der er gode præmier. Mit mål er helt klart at vinde én af de indledende turneringer.

Christian ‘Qack’ Lillebæk
Jeg tager med til turneringen, fordi jeg ser det som en god mulighed for dem, som ikke dominerer FIFA-scenen til at komme frem og vise hvad de kan, da der er så mange turneringer landet rundt. I forhold til placering så forventer jeg at komme langt, og satser på en top 3, men nu ved jeg jo heller præcis hvem der komme af de bedre spillere. Samtidig forventer jeg at der kommer mange man ikke har set før til turneringerne, da der er så mange rundt i landet, og der er i nogle byer, som der ikke normalt er FIFA-turneringer.

Læs mere og køb billet

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.