Holdet er i fremragende form med flere store sejre indtil videre i 2017 – men nu er det alvor. Wicked Gamings FIFA-coach kigger i dette indslag frem mod morgendagens Copenhagen Games.

Først kunne Alen ‘Arrow’ Barakovic tage sejren til Danske Bank FIFA Cup. Hernæst gik Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg hele vejen til Aalborg Open. Og senest tog Wicked Gaming så samtlige top 3-placeringer til den første Waoo Super Sunday.

Kort sagt, så kører det lige for tiden ganske fornuftigt for det danske FIFA-team, som til gengæld har den formentlig sværeste opgave foran sig denne fredag, når Copenhagen Games skal skydes i vejret.

Op til turneringen har vi fanget holdets FIFA-coach, Lars Korreborg, til en snak. Han havde følgende forventninger forud for morgendagens turnering i København:

Jeg har en meget høj forventning om, at holdet gør det bedre end sidst. Det skal forstås sådan, at jeg forventer en meget bedre mentalitet fra alle end til Aalborg Open. Jeg føler det hæmmer vores holds præstationer, også selvom det var flot til Super Sunday, hvor vi fik en top 3. Men det her har udsigter til at blive den sværeste turnering længe på dansk jord, så alle bliver nødt til at hæve niveauet, inklusiv mig selv, for ellers går Wicked Gaming tomhændet hjem, og det er min opgave som manager at hjælpe holdet hele vejen igennem turneringen.

Lars Korreborg blev vinderen af Aalborg Open 2017.

Og troede han så også på, at disse forventninger kunne blive indfriet?

Jeg tror virkelig meget på, at holdet nok skal finde den rette motivation. Det har været svært ikke at være begejstret, men alligevel skal man se på, hvor kan vi gøre det bedre. Andre spillere forbedrer sig, og det skal vi også, så jeg forventer virkelig, at spillerne tager næste step og viser, hvorfor de hører til i toppen af Danmark, og jeg har fuld tiltro til, at de kan.

Herefter ønskede vi at høre, hvem han mente kunne gå hele vejen. Her troede han mest på en udebanesejr til vores svenske naboer.

Svenske Zimme er en af turneringens absolut største favoritter. Bliver det dansk eller svensk sejr?

Jeg ser faktisk svenskerne som favoritter sammen med Agge, da de er så stabilt dygtige over alle gamemodes. Jeg håber dog, at især FUT Champions’ 40-0 klub i Danmark viser sig i ‘Head to Head’, så vi kan få det niveau, vi alle forventer af turneringen. Jeg håber selvfølgelig, at vi tager sejren i Wicked Gaming, men det gør vi kun som et hold, og det tror jeg er nøglen til sejr på fredag. Dog er de individuelle kvaliteter også vigtige, hvor jeg især, som sagt tidligere, ser mentaliteten spille den afgørende rolle, og der tror jeg Zimme og Red_Reserve har en stor chance, og så tænker jeg også at Tricked eSport vil tilbage på sporet igen med en sejr. De har dygtige spillere af højeste klasse, så hvorfor ikke? Men jeg forventer mig meget af mit eget hold og Red_Reserve. Dog kan alt naturligvis ske i FIFA, ligesom vi så sidst med en fantastisk præstation af Oliver Klitten, så det bliver spændende at følge.

En del spekulationer har de seneste måneder været på spil om, hvorvidt Lars Korreborg angiveligt skulle have været på vej væk fra Wicked Gaming. Nu udtaler han sig så endelig om rygterne.

Jeg har haft nogle muligheder de seneste seks måneders tid, og jeg er meget beæret over at få muligheder, men flere omstændigheder har gjort, at jeg stadig er i Wicked Gaming, og det er jeg utrolig glad for. Jeg har lært så meget af at være i Wicked Gaming, og holdet kan med flere gode præstationer nå helt nye højder. David gør det utrolig godt, og derfor er jeg glad for at blive. Kommer der et tilbud på det rette tidspunkt, vil jeg helt klart overveje det, men projektet skal være det helt rigtige for mig, og hvor jeg kan se en fremtid for mig selv også. Jeg er dog utrolig loyal over for Wicked Gaming.

Som Lars Korreborg kom ind på flere gange, er der i den grad noget at se frem til, når det hele går løs i morgen formiddag. Vi glæder os i hvert fald til at følge turneringen, der rummer en præmiepulje på hele 20.000 danske kroner.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *