I gårsdagens stærkt besatte Sports-Gaming Plus-turnering, hvor der var mange tætte og gode kampe, blev det favoritternes aften. Semifinalerne stod mellem de stærke spillere ‘Niller27’, ‘PrimeTurbo’, ‘wap96’ samt ‘iGarethBale_’, der dog i dag spillede under navnet ‘xBachaa’. Her kunne ‘PrimeTurbo’ og ‘xBachaa’ trække sig sejrrigt ud. I finalen blev det en tæt kamp, hvor Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg kunne kalde sig selv vinder efter en 2-0 sejr. Vi har taget en snak med ham ang. hans sejr.

“Du har nu gjort det godt online i flere turneringer på det seneste – både internt i Sports-Gaming samt på Gfinity. Lægger du mere vægt på online turneringer i år?”
“Jeg lægger ikke mere vægt på online endnu, nej, og faktisk har jeg ikke vundet noget i 2015, men jeg er da tilfreds med mine 9 sejre på Gfinity i efteråret, hvor det gik lidt bedre end det gør nu. Håber jeg kan oppe mit niveau, så jeg ikke skal være heldig og redde et straffe for at vinde en kamp, som jeg gjorde i finalen imod Mohammad Al-Bacha.”

Hvem er den stærkeste konkurrent lige nu ift. online turneringer?
“Det er vel uden tvivl Bækkelund, som har vist sig at være skræmmende stærk. Jeg har dog ikke rigtig kommet så langt at jeg selv kunne spille imod ham udover 2 gange på Gfinity, så respekt herfra til ham. Ellers så er der flere spillere der kan være stærke konkurrenter, især når Roma har fået Ibarbo og Doumbia, og Chelsea har fået Cuadrado, så er der lidt flere muligheder (når man ser på pace), hvilket er en vigtig del af spillet.”

Tror du, at ‘PrimeTurbo’ kan dominere online- såvel som offline-scenen i år?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.