Vi er nu nået godt og vel lidt over halvejs i Sports Gaming ligaen på Dansk FIFA Liga. Lige nu er kun 5 spillere ud af rigtig mange, i DFL´s bedste liga, og der ser ud til at være en rigtig tæt kamp mellem nummer 2 Pilm, 3 Morten Zohner, 4 Bagerendk7620 og 5 JacobZohner. Dog har førstepladsen fra FIFA Team Fyn, Casper ´cjuul-dk´ Christiansen sikret sig en solid føring med 5 point ned til nummer to, og en kamp i hånden.

Vi har fået os en snak med den begejstrede Casper, omkring hans føring og forventninger til resten af kampene:

“Du er lige nu den, der har spillet færrest kampe, men ligger stadig nr. 1. Hvor tilfreds er du med dette?”

“Jeg er selvfølgelig super tilfreds med min første plads lige nu, men jeg ved også, at det langt fra er afgjort endnu. At få 4 point samlet imod Pilm og Zohner er jeg svært tilfreds med, da de nok er de bedste i gruppen.”

“Intet er afgjort endnu, men der er ingen tvivl om, du er favorit til at tage 1. pladsen. Er du bange for at du kommer til at smide din gode føring væk lige til sidst?”

“Egentlig ikke. Jeg burde ikke komme i problemer med det forspring jeg har. Jeg ser Pilm og Muffersej som de største konkurrenter, og de har begge tabt nogle dumme point i starten. Men intet er som sagt afgjort endnu.”

Det ser godt ud for cjuul-dk, men som han selv siger, og man altid skal huske, så er det først slut, når det sidste dommerfløjt har lydt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.