Verdensmesteren August Rosenmeier har fået en god online start på 2015, og i går vandt han endnu en turnering på Gfinity. Agge fortalte efterfølgende på sin facebook side, at han var gået hele vejen med Roma, som nyligt har fået transferet de to “pace monstres” Doumbia og Ibarbo. Vi har fanget August til en snak om holdvalget.
 aggegfinity
“Hej August. Du vandt her til aften endnu en Gfinity sejr, denne gang brugte du Roma på din vej. Hvor overlegent synes du selv det er, at vinde en 5 stjernet turnering med et hold, der på papiret ikke er ligeså gode som Real Madrid, Bayern etc.”
“Hej. Ved ikke om det er mere overlegent med Roma, idet at de har et hold der er skræddersyet til FIFA15, men det er klart at på papiret ser det lidt bedre ud end hvis jeg havde vundet med Real Madrid.”
“Hvordan vægter du Gfinity sejrene i forhold til de andre store titler du har på dit CV?”
“Det skal understreges at det altid er fedt at vinde – online såvel som offline. Men når det så er sagt, så kan jeg ikke tage det store med udover de 1000 ish kr. Jeg havde faktisk heller ikke regnet med at gå hele vejen i dag da jeg har haft stor fokus på min rigtig fodbold og dermed ikke har fået trænet hårdt, men alt i alt fedt med en sejr og lidt penge til vinterferien.”
“Er Roma et hold du fremover kunne finde på, at bruge til diversen offline turneringer?”
“Hvem ved? 😉 – Ej det ved har jeg slet ikke tænkt over. Umiddelbart er de spændene, men den må jeg lige sove på – jeg tror ikke de holder i længden!”
Spændende valg af verdensmesteren, og rigtig flot at tage sejren med et 4.5 stjernet hold! Mon ikke vi ser mere til August på online scenen?
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.