Turneringens andendag bød heldigvis på flere kampe og mere spænding end dag ét, og hele tre danskere opnåede videre avancement i turneringen.


Dagens turnering gik, i modsætning til i går, rigtig godt rent praktisk. Hele gruppespillet blev færdiggjort, og spændingen var i top blandt FIFA-spillerne på Palau Sant Jordi i Barcelona.

Dagens helt store vinder er Fatih Üstün, som både sikrede sig videre avance-

Chuboi roste Ftopscorerem, Fatih, på livestreamen

ment med en flot 6-1-score samtidig med, at han formåede at blive topscorer i turneringens gruppespil. Fatih vandt bl.a. over den tyske stjernespiller, Cihan.

Udover Fatih, formåede August ‘Agge’ Rosenmeier og Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen også at gå videre til knockout-spillet. Agge startede godt ud med en 3-1-score, men grundet manglende koncentration tabte han de næste to matchups, hvilket fik ham ud i en knald eller fald-kamp imod Ogouzhan. Agge tabte første kamp 2-1 efter en lang række kæmpechancer, som Ogouzhans TOTY De Gea formåede at redde. Anden kamp var en gyser af højeste kaliber.

Agge behøvede en tomåls-sejr for at gå videre til knockout-runden, men det var lettere sagt end gjort. Efter 85-minutters Agge-dominans formåede Ogouzhan at spille sig på 3-3 samlet, hvilket ville få kampen ud i forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence, men dette nægtede Agge dog at lade ske, da han på ren Al-Bacha-manér gjorde icon-Ronaldo til matchvinder i det 90. minut, og dermed sikrede sig en plads til 1/8-finalen.

Den sidste dansker som gik videre til knockoutfasen var Marcuzo, som viste stor dominans hele vejen igennem, og dermed dannede top fire på PS4 sammen med Benedikt Saltzor, Fatih og The Stranger, efter en record på 6-1.

Fredberg i aktion

Ligeså storslået blev det dog ikke for Frederik Fredberg, Hassan Al-Saraf og Daniel ‘Dingo’ Kristensen, som alle røg ud. Fredberg og Dingo havde begge en knald eller fald-kamp i sidste runde, men ingen af dem havde marginalerne på deres side, og kunne derfor ikke ramme de magiske fire sejre, som det krævede, for at gå videre til næste fase af turneringen.

Samlet stilling for de danske drenge:

Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen: 6-1
Fatih Üstün: 6-1
August ‘Agge’ Rosenmeier: 4-3
Daniel ‘Dingo’ Kristensen: 3-4
Frederik Fredberg: 3-4
Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf: 1-4

Gruppeoversigten kan findes her

Sports-Gaming.dk er inviteret til Barcelona af EA SPORTS for at dække turneringen live – se med hele weekenden hvor vi leverer en masse spændende indhold.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.