Velkommen til Sports-gamings liveopdateringer under finalerne i eSuperligaen. Der vil i denne tråd løbende blive opdateret på kampene helt indtil sidste slutfløjt.

22:57: Jublen tager ingen ende! Dingo hiver en peberkværn ud fra backstage og giver den til Fredberg. Verdensklasse scener.

92 min. spillet: Slutfløjt! Brøndby vinder eSuperligaen! Brøndby drengene er 150.000kr. rigere!

85 min. spillet: FREDBERG 4-2! Nu er Brøndby tættere på end aldrig nogensinde før!

67 min. spillet: DRAMAET LEVER I BEDSTE VELGÅENDE! Lordhjorth gør det til 3-2 og bringer dermed Vejle tilbage i kampen. Fredberg skifter omgående.

60 min. spillet: Fredberg har kampen under kontrol, og udviser en enorm selvtillid.

47 min. spillet: Pause.

45 min. spillet: HAN BLIVER VED! FREDBERG 3-1.

39 min. spillet: Fredberg henter en spand fyldt med iskoldt vand og smider den i hovedet på Lordhjorth. 2-1!

37 min. spillet: Efter fantastiske kombinationer finesser LordHjorth den op i hjørnet til 1-1!

24 min. spillet: FREDBERG TIL 1-0! BRØNDBY PÅ SEJRSKURS!

20 min. spillet: LordHjort misbruger kæmpe dobbeltchance! Alt kan ske!

1 min. spillet: 3. og sidste kamp er startet.

22:30: Den sidste afgørende kamp kommer til at stå mellem Lordhjort og Fredberg. Præcis som vi så det i 2. kamp.

93 min. spillet: Slutfløjtet lyder! Lordhjorth besjrer Fredberg i kamp nummer 2, og de to hold skal derfor ud i en sidste afgørende.

87 min. spillet: Spillet er pauset, da spillerne skal ændre på deres hold. Stadig 2-1 til Lordhjorth.

67 min. spillet: Kæmpe chance til Fredberg, som han desværre for ham og Brøndby misbruger.

60 min. spillet: MÅL! Hjorth gør det til 2-1 lige med det samme.

57 min. spillet: DRØMMEMÅL! Fredberg udlinger ved et af de bedste mål vi har set i aften. 1-1.

47 min. spillet: Pause mellem Fredberg og Lordhjorth.

40 min. spillet: Stilstand når det kommer til chancer.

21 min. spillet: MÅÅÅL! Lordhjorth gør det til 1-0 for Vejle!

12 min. spillet: Hektisk kamp der kan gå begge veje indtil videre.

1 min. spillet: Kampstart mellem Fredberg og Lordhjorth.

22:04: Med en samlet føring på 1-0 går Brøndby og Fredberg indtil kamp nummer to med det bedste udgangspunkt.

Esser brænder! Dingo og Brøndby tager det første skridt mod den samlede sejr i eSuperligaen.

Dingo brænder.

Esser scorer.

Dingo scorer.

Dingo Scorer.

Esser brænder.

122 min. spillet: Kampen slutter, og da der som sagt skal findes en vinder går vi i straffe.

115 min. spillet: STOLPE! Dingo er millimeter fra at gøre det til 2-1.

111 min. spillet: Kæmpe afbrænder af Dingo!

105 min. spillet: Anden del af den forlængede spilletid er nu i gang.

107 min. spillet: Pause i den forlængede spilletid og fortsat 1-1. Dingo med et lille overtag i første del af den forlængede spilletid.

92 min. spillet: Den ordinære spilletid fløjtes af, og kampen går derfor i forlænget spilletid, da formatet som nævnt tidligere er bedst ud af 3, og der derfor skal findes en vinder af hver kamp

78 min. spillet: Stadig en kamp der tydeligt viser hvad to betondefensiver er i stand til. Fortsat 1-1.

60 min. spillet: Det er tydeligt at se, at der er nerver på. Chancefattigt de sidste 10 minutter.

50 min. spillet: Mål! Esser udnytter tidlig julegave fra Dingo og gør det til 1-1.

48 min. spillet: Pause. 1-0 til Brøndby.

39 min. spillet: Esser med gigantisk chance, men han misbruger den!

11 min spillet: Brøndby fansene bidrager til den i forvejen fantastiske stemning med en masse slagsange.

4 min. spillet: MÅÅL! Dingo gør det til 1-0 efter 4 minutter.

21:37: Kampen er startet efter lidt tekniske vanskeligheder.

21:31: Første kamp fløjtes i gang om 30 sekunder.

21:30: Dingo og Esser mødes i første kamp. Esser som tidligere i dag spillede sin første kamp overhovedet i eSuperligaen. Indtil i dag har det været Jakob Kragelund og Joe Nørregaard, samt Lordhjort, der har været i ilden for Vejle.

21:29: Der gøres klar til lodtrækning.

21:22: Finalen starter lige om få minutter. Formatet hedder i finalen bedst ud af 3, og adskiller sig derfor fra de øvrige eSuperliga kampe.

20:22: Finalen starter kl: 21:30, og vi vil selvfølgelig holde jer opdateret.

92 min. spillet: Slutfløjt! Vejle er i eSuperliga finalen mod Brøndby.

87 min. spillet: Presset fortsætter. Agge SKAL bruge et mål.

76 min. spillet: Agge presser LordHjort i bund.

61 min. spillet: Forum rejser sig! Agge har udlignet til 1-1. Vejle fortsat videre på udebanemål.

57 min. spillet: Agge misbruger stor dobbeltchance. Fortsat 1-0.

45 min. spillet: Pausefløjtet lyder og kampen står fortsat 1-0. Vejle fører samlet 3-2.

32 min. spillet: Mål! mod spil og chancer gør Lordhjort det til 1-0 og sender Vejle på sejrskurs!

30 min. spillet: Agge med et lille overtag. Stadig målløst.

20 min. spillet: Kampen bølger frem og tilbage uden de store chancer.

1 min. spillet: Kampen er fløjet i gang.

20:02: Nummer 1 mod to på den danske FIFA rangliste. Bliver det større?

19:54: Nu står den på returkamp mellen Lordhjort-Agge. Der er lagt op til en gyser i et af de største opgør i dansk FIFA.

89 min. spillet: 2-2! Esser udlinger i de døende minutter efter et hårdnakket pres mod FCK målet hele anden halvveg.

75 min. spillet: Esser med to gigantiske chancer i træk. Marcuzo er rystet.

67 min. spillet: Esser presser gevaldigt på.

65 min. spillet: Han skyder ved siden af. Fortsat 2-1 til FCK.

65 min. spillet: Straffe til Esser!

59 min. spillet: Esser reducerer, og henter dermed et vitalt udebanemål hjem til Vejle.

49 min. spillet: Esser med god mulighed, men Marcuzo får sat en stopper for det ved en risikabel, men gennemført tackling i feltet.

45 min. spillet: Pausefløjtet lyder og Marcuzo går til pause med en 2-0 føring.

35 min. spillet: Skudstatistikken lyder på hele 7-0 til Marcuzo.

31 min. spillet: Marcuzo med en lækker timed finesse op i det lange hjørne. 2-0 til FCK. Det ser sort ud for Esser.

17 min. spillet: Der har ikke været de store chancer siden føringsmålet.

3 min. spillet: Mål! Marcuzo giver FCK en drømmestart og gør det til 1-0.

19:30: Så er matchupsne til Vejle-FCK på plads. Marcuzo starter hjemme mod Esser.

18:53: Finalen kommer altså til at stå mellem Brøndby og Vejle eller FCK. Det finder vi ud af 19:30, når den anden semifinale udspiller sig.

18:52: Dramaet har ikke peaket mere end det gjorde lige før. Brøndby kunne ikke forinden have skrevet et meget smukkere manuskript.

93 min spillet: DRAMA! Fredberg gør det til 3-3 dybt dybt inde i overtiden og sender Brøndby i eSuperliga finalen. Lydmuren må være brudt for længst. Ingen kan tro deres egne øjne.

83 min spillet: Kampen lakker mod enden og Fredberg skal altså op og have et mål hvis han vil i eSuperliga finalen.

70 min. spillet: Ustun prøver at tvinge Fredberg fremad på banen, men angrebet ender med et overplaceret finesseskud.

55 min. spillet: Salen går amok, men Ustuns 4-2 scoring bliver underkendt grundet offside.

50 min. spillet: Ustun til 3-2, og det er nu udelukket med forlænget og straffe. Samlet 5-4 til AGF.

48 min. spillet: Pausefløjtet lyder. 2-2 i en dramtisk kamp.

40 min. spillet: Ustun på overliggeren!

38 min. spillet: Man sidder lidt med en følelse af, at alt kan ske lige nu.

30 spillet: Intensiteten vil ingen ende tage! Fredberg gør det til 2-2 og det er nu helt lige.

22 min. spillet: Ustun presser på, og gør det til 2-1. Hans supportere er helt vilde.

12 min. spillet: Fredberg gør det til 1-1. Kampen starter i tårnhøjt tempo.

4 min. spillet: Mål! Ustun med et drømmemål til 1-0. Han ligner en mand i absolut storform.

18:30: Nu går det løs.

18:29: Ustuns fanskare er mere end klar til topkampen.

18:25: Så kan vi snart ikke trække den længere. Fredberg og Ustun mødes nu i et af de absolut største opgør i dansk FIFA.

18:23: Frederik Fredberg har mange år i toppen af FIFA scenen bag sig, og hans rutine kommer ham helt sikkert til gode i en kamp af denne kaliber.

18:22: Fatih Ustun bliver omtalt som en af de bedste spillere i Danmark, og med en af verdens bedste offensiver kommer han til at give Fredberg kamp til stregen.

18:17: Nu står den på returkamp mellem Ustun-Fredberg. Ustun på hjemmebane.

90 min spillet: Slutfløjtet lyder med cifrene 2-2.

80 min spillet: Det spidser til i en tæt kamp som bølger frem og tilbage.

78 min spillet: Mål! Dingo med en fantastisk finte der giver ham en position hvor han kan placere et rent skud i det lange hjørne. 2-2.

60 min. spillet: Et kæmpe brøl suser gennem Forum, og det er fordi at Niklas nu har bragt sig foran med 2-1. Skudstatikken hedder 8-2 i Niklas’ favør.

45 min. spillet: Halvveg i en utrolig tæt kamp.

37 min. spillet: Niklas får annuleret scoring ved offside.

27 min. spillet: Niklas med stor mulighed i en taktisk præget kamp.

22 min. spillet: Niklas med en timed finesse i det lange hjørne. 1-1!

18:02: Begge hold med vanvittig opbakning her i Forum.

12 min. spillet: Dingo får kontroversielt straffe og udnytter stensikkert. 0-1 til Brøndby.

18:00: Kampen fløjtes i gang.

17:55: Semifinalen mellem Brøndby-AGF er lige om hjørnet! Dingo møder i første kamp Niklas Jacobsen på hjemmebane.

17:18: Slutfløjt i kampen mellem Niller-Ustun. Samlet 7-3 sejr til AGF-

17:17: Ustun til 4-2 efter 87 minutter.

17:16: 1-1 ender kampen mellem Agge og Pilm. Samlet 4-2 sejr til FCK.

17:14: Niller får ligeledes et trøstemål, og står nu 2-3 med Ustun.

17:14 Pilm får sig efter 88 minutter et trøstemål og står nu 1-1 med Agge.

17:12: Pilm brænder straffe.

17:11: Endnu et jubelbrøl lyder udover hele Forum. 3-1 til Ustun. 54 minutter spillet.

17:08: Ustun gør det til 2-1! Første halvlegs slutning er lige om hjørnet. 5-2 til AGF samlet.

17:07: Ustun med sin klassike timed finesse til 1-1. 37 minutter spillet. Samlet 4-2 til AGF.

17:07: Halveg i Agge-Pilm.

17:06: Niller bringer sig foran 0-1 mod Ustun.

17:06: Mål! Agge til 1-0.

17:01: Kampstart mellem Ustun og Niller.

17:00: Kampstart mellem Agge og Pilm.

16:49: Marcuzo scorer dybt inde i overtiden, og kampen ender 1-3 til FCK. Nu spiller tidligere verdensmester ‘Agge’ mod ‘Pilm’ på hjemmebane i returkampen.

16:48: Slutfløjt mellem Niklas Jacobsen og ‘TheKid’. 1-3 sejr til Niklas. Nu spiller ‘Ustun’-‘Niller’ i returkampen. Ustun på hjemmebane.

16:45: 1-2 til Marcuzo og FCK!

16:43: Niklas Jacobsen svarer hurtigt igen og gør det til 1-3.

16:42: Straffescoring til ‘TheKid’. 1-2 til AGF.

16:40: Marcuzo gør det til 1-1 efter 49 min.

16:39: Halveg i Silkeborg-FCK.

16:38: Halveg mellem AGF-FCM.

16:38: Efter 47 min spillet gør Niklas Jacobsen det til 0-2.

16:35: Overraskelse! Adellovich gør det til 1-0 mod Marcuzo. I den anden kamp har Niklas Jakobsen samtidig bragt sig foran 0-1 mod ‘TheKid’.

16:33: Der er spillet 20 min mellem FCM-AGF. Waheed ‘TheKid’ spiller hjemme mod Niklas Jacobsen.

16:31: Start mellem Silkeborg-FCK. Første kamp er Adellovich mod Marcuzo. Silkeborg på hjemme.

16:22: Efter sejren over ‘Bacha’ var det en selvsikker ‘LordHjort’, der udtalte sig til os efter kampen. “Jeg tror vi løber med sejren”.

16:20: ‘Dingo’ siger yderligere: “Vi skal holde fast i den rolighed vi havde mod Lyngby i semifinalen”

16:20 ‘Dingo’ siger efter kampen om at score i sådan en betydningsfuld kamp: “Man eksploderer bare, man kan slet ikke tænkte”.

16:10: De to næste kvartfinaler står mellem FCK-Silkeborg og AGF-FCM. Start om 20 min.

16:07: ‘Fredberg’ påpeger at kampen mellem ham og ‘Kaalby’ var en taktisk præget kamp.

16:05: Slutfløjt mellem Brøndby og Lyngby. 4-3 sejr til Brøndby samlet.

16:03: Slutfløjt. Vejle avancerer i kampen mod Randers ved reglen om udebanemål.

16:00: 2-1 til ‘Fredberg’ og Brøndby efter 71 min.

16:00: ‘Bacha’ brænder straffe efter men gør det efterfølgende til 3-3. 80 min. spillet.

15:59: Mål. 2-3 til ‘Lordjorth’ efter 73 min.

15:57: Udligning mellem ‘Lordhjort’ og ‘Bacha’. Nu er Vejle videre på udebanemål. 2-2.

15:55: Udligning. ‘Kaalby’ gør det til 1-1. Brøndby fortsat videre på udebanemål. 45 min spillet.

15:55: Mål! ‘Lordhjort’ reducerer til 2-1.

15:54: Brøndby bringer sig foran 1-0 mod Lyngby efter 42 min. Samlet stilling 3-2 i Brøndbys favør.

15:53: Pause i Randers-Vejle. Fortsat 2-0 til ‘Bacha’. Bundsolidt forsvarsspil fra den tidligere verdensmester.

15:48: Start i Brøndby-Lyngby.

15:47: 2-0 til Bacha. Forum er ved at nå kogepunktet!

15:45: 1-0 til Bacha. Lynscoring efter 4 minutter. Fansene går helt amok.

15:45: Start i Randers-Vejle.

15:44: Bacha udtaler at han skal fokusere på at køre bolden rundt og overraske ‘LordHjort’

15:36: Det er nu tid til ‘LordHjort’-‘Bacha’, og ‘Fredberg’-‘Kaalby’.

15:32: Slutfløjt i begge kampe Randers-Vejle 0-0. Lyngby-Brøndby 2-2.

15:32: Mål! Sen udligning af Dingo til 2-2 mod Aldin. 91 minutter spillet.

15:29: Esser med kæmpe afbrænder! 75 min spillet fortsat 0-0 mellem Hassanplayer og Esser.

15:27: Aldin gør det til 2-1 mod Dingo!

15:26: Udligning! Aldin til 1-1.

15:25: Dingo på stolpen efter 54 minutter.

15:24: Halveg i Brøndby-Lynbgy. Fortsat 0-1 til Brøndby.

15:24: Halveg mellem Randers-Vejle. Fortsat 0-0.

15:20 Mål! Dingo bringer sig foran mod Aldin. 0-1. 27 min spillet.

15:16: Starten er gået i begge kampe.

15:11: Første kamp i Brøndby-Lyngby står mellem ‘Aldin‘-‘Dingo‘. Aldin starter hjemme. Derfor hedder anden kamp ‘Kaalby’-‘Fredberg’. Kaalby på hjemme.

15:11: ‘Hassanplayer‘ skal møde ‘Esser‘ fra Vejle. Esser starter med hjemmebanefordelen. Derfor står den anden kamp mellem ‘Lordhjort‘ og ‘Bacha‘.

15:07: Spillerne bliver præsenteret, og fansene er helt oppe at køre. Der er lagt op til et brag af en dag.

14:42: Der er allerede en masse mennesker i Forum. Specielt Randers tilhængerne giver god lyd fra sig. De første kampe står mellem Vejle-Randers og Brøndby-Lyngby. De starter kl 15:15. FCK-Silkeborg og AGF-FCM skal i ilden 16:30.