I FIFA 19 vil Lionel Messi og Cristiano Ronaldo begge være 94-rated. Nærmeste forfølger bliver Neymar.

Så nåede vi langt om længe til vejs ende med annonceringerne af de nye FUT 19-ratings. Vi ved derfor nu, hvem de 10 bedste i spillet bliver.

På dagens – og den sidste – liste er der ikke de store overraskelser, ift. hvem der i blandt. For nogle vil det dog måske være en overraskelse, at Cristiano Ronaldo og Lionel Messi er endt på samme rating, nemlig 94. Med andre ord er Barcelona-stjernen steget med én, mens det nye Juventus-ansigt forbliver på samme rating som sidste år. Anderledes er desuden, at de nu begge er gået fra en wingposition til en central som henholdsvis centerforward og frontangriber. Det er formentlig til stor begejstring for de fleste.

Vi skal dog ikke glemme alle de otte andre store stjerner, som i dag fik deres rating præsenteret. Heriblandt specielt spillet tredje bedste i form af PSGs Neymar, der lander på en 92-rating. Dermed den samme som sidste år, hvor til gengæld han er steget med fire i afleveringer og ikke mindst én i driblinger, således han nu er oppe på imponerende 95 i det stat.

VMs bedste spiller, Luka Modric, er naturligvis også at finde på listen. Kroatens fantastiske optræden i Rusland har tilmed givet ham en opgradering fra 81 til 91 og er blandt andet steget med fire i afleveringer, tre i pace og fire i driblinger.

Se hele listen her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.