Gårsdagens online kvalifikation skabte ikke de helt store overraskelser til slut i kampen om endnu to pladser til den offline kvalifikation, som finder sted i Aarhus senere på året, hvor den store vinder skal en tur til Paris og forsvare de danske farver.

Et stærkt felt var mødt op til turneringen, heriblandt flere af DMs deltagere, som nåede hele vejen til slutspillet. Dette var navne som Jesper ‘Pilm’ Prang, Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, Daniel Barnewitz, Christian Corell og Adel ‘Drogba’ Daher, og de kom alle videre fra gruppespillet, men allerede i første måtte Adel Daher forlade turneringen efter et nederlag på 3-2 til SuperStar27, som dog røg ud af kvartfinalen til Christian Corell.

Udover SuperStar27 måtte også Primeturbo forlade turneringen efter nederlag til Pilm og det efterlod Pilm, Bækkelund, Corell og Barnewitz tilbage i semifinalerne, hvor Barnewitz slog Corell og Bækkelund vandt over Pilm. Det efterlod Bækkelund og Barnewitz i en finale med atypiske holdvalg. Newcastle Jets, Emile Heskey og Barnewitz skulle op mod Gilligham, bæstet Adebayo Akinfenwa og Bækkelund. Efter 1-1 i ordinær tid, skulle det afgøres i Golden Goal, hvor Bækkelund trak det længste strå og dermed 1. præmien på et års forbrug af Cult Cola og SG Merchandise, mens de begge er sikret en plads i kvalifikationen til ESWC, hvilket Bækkelund var stærkt tilfreds med efter skuffelsen til DM, hvor han røg ud i første runde i slutspillet:

Resultatmæssigt var DM en skuffelse, men overhovedet ikke spilmæssigt. Jeg er altdominerende i alle mine kampe, og ryger ud på at være ukoncentreret og spille dårligt i 30 fifa minutter. Derfor havde jeg ikke mistet selvtilliden fuldstændig, og jeg vidste at jeg ville være i stand til, at kvalificere mig. Men det var selvfølgelig dejligt at vinde, og være sikker på en plads til turneringen i Aarhus. Min plan er, at jeg i FIFA 15 skal komme et par skridt nærmere Agges niveau, så det kunne være dejligt at starte FIFA 15 med en turneringssejr i kvallen og komme til Paris. Barne og jeg spillede en hyggekamp, da der ikke rigtig var noget på spil i finalen. Det var Akinfenwa mod Heskey, og det var tilfældighederne der skulle afgøre det, og der var jeg heldigst.” udtalte Bækkelund efter den tredje online kvalifikation til turneringen i Aarhus, hvor vinderen får en plads i Paris til ESWC.

Stort tillykke til både Lasse Bækkelund og Daniel Barnewitz med pladsen i Aarhus. Den næste mulighed for kvalifikation er allerede på onsdag, og du kan tilmelde dig lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.