Hver mandag indtil der er fyldt ud med deltagere, vil Gameify.net stå for kvalifikationer til den tyske FIFA 15 turnering, Audi Cup. Disse kvalifikationer vil være online, men den store finale turnering vil foregå i Tyskland offline, hvor der vil være store præmier på spil. Heriblandt TV´s, controller, penge præmier og sidst men ikke mindst den store hovedpræmie, som er en Audi A3 bil.

August ´Agge´ Rosenmeier var allerede den første dansker til at kvalificere sig, mens blandt andet Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg har været utrolig tæt på med en andenplads i en af turneringens mange kvalifikationer.

Nu har vi til gengæld fået endnu en dansk spiller med, nemlig Chiefs of Copenhagen spilleren Mathias ´Iver´ Iversen. Han kvalificerede sig så sent som i går, hvor han tilmeldte sig, og endte med at gå hele vejen.

Vi fik også et par ord fra den århusianske model med på vejen:

“Hvad betyder denne sejr for dig? Havde du selv forventet at kvalificere dig?”

“Jamen den betyder da at jeg viser hvilken kvalitet jeg har. At slå Levy fra Holland i finalen om at komme med, vidner jo om kvalitet. Jeg ved at jeg har kvaliteten til at slå de bedste, så håbede da på det”

“Hvad glæder du dig mest til i turneringen i Tyskland?”

“Glæder mig til den første tur udenlandsk med chiefs, det bliver da mega hyggeligt og sjovt. Så håber jeg på et stort setup dernede ligesom at præmie er rigtig store.”

“Skal vi have de to resterende Chiefs spillere med også?”

“Jeg håber klart de andre kvalificere så vi kan lave en herretur til det tyske”

 

Vil du også prøve på at komme med til Audi Cup her til Maj, så prøv lykken og deltag hver mandag for 6 euro pr. gang på Gameify.