Tricked eSport har arbejdet længe på at lande en ny investering, og med Vejle Boldklub som ny samarbejdspartner kan det få store fordele for organisationen FIFA-afdeling, lyder det fra holdejer, Morten Høj Jensen.

Mandag formiddag kunne Tricked eSport offentliggøre sit nye samarbejde med fodboldklubben, Vejle Boldklub, der har besluttet sig for at investere i den danske eSport-organisation.

For Vejles vedkommende så man store muligheder, også på længere sigt, i denne investering, men det samme gælder naturligvis for Tricked eSport selv. Vi fangede i går aftes holdets ejer, Morten Høj Jensen, som fortalte følgende om det nye samarbejde:

Morten Høj Jensen, Mohamad Al-Bacha og Lars Seier under offentliggørelsen af Seier Capitals investering i organisationen sidste år.

Vi har længe arbejdet på at lande en ny investering til Tricked, og målet var fra start en gruppe mennesker, som allerede havde forståelse for opbygning og drift af et sportsbrand. Her var VB Esport med Henrik Tønder som frontfigur den bedste kandidat og samtidig en af de største lokale partner, vi kunne ønske os. Der er meget knowhow at hente i den nye ejergruppe, som vil komme til stor gavn for klubben. Nu får vi arbejdsro til at gøre forholdene endnu bedre for vores spillere.

Og det er da heller ikke blot de økonomiske fordele, som Morten Høj Jensen vægter højt i denne aftale. Her pegede han nemlig herudover især på fodboldklubbens professionelle erfaring, der kan vise sig at blive en stor hjælp fremadrettet.

Det er et samarbejde mellem to sportsklubber, som hver især ønsker at styrke Vejle & Trekantsområdet. Vi har længe arbejdet på at gøre Vejle til centrum for dansk eSport igennem vores talent udviklingen program i samarbejde med Campus Vejle. Det får vi endnu bedre mulighed for nu med Vejle Boldklub ombord. Vi kan trække på deres professionelle setup og kendskab til de lokale kræfter. Det er stadig relativt nyt for en eSportsklub som os at arbejde professionelt med vores sport. Derfor er det vigtigt at have en partner, som har mange års erfaring og allerede kender de ting områder, hvor vi kan forbedre os,” fortæller holdejeren.

Mohamad Al-Bacha, der løfter FIWC-trofæet i New York tilbage i marts 2016.

På FIFA-fronten er det selvfølgelig svært at finde et meget mere perfekt match end en fodboldklub, og Morten Høj Jensen udelukker da heller ikke, at fremtiden kan byde på spændende tiltag for FIFA-afdelingen, der lige nu er i færd med at jagte sit tredje VM-trofæ.

Vi ønsker at skabe de samme rammer for vores eSport-atleter, som Vejle Boldklub har skabt for sine fodboldtalenter. Der vil komme mange nye tiltag til vores FIFA-spillere igennem næste år. I forhold til selve spillet, så har vi ikke taget en dialog med EA endnu om, hvordan de forholder sig til vores setup med en licensklub, men det er klart, at vi ønsker at beholde FIFA-team’et inden for Tricked-brandet indtil videre.

Udover Vejle Boldklub har vi desuden set Brøndby IF og F.C. København træde ind på eSport-scenen i løbet af blot det seneste års tid. Som et sidste spørgsmål ønskede vi derfor at høre Morten Høj Jensen, om han tror, at denne udvikling kommer til at fortsætte for de danske fodboldklubber i den nærmeste fremtid. Og det lyder altså til, at der sagtens kunne være mere på vej inden længe.

Jeg tror bestemt, du kommer til at se flere fodboldklubber træde ind i eSport allerede til næste år. Vi kender et par klubber, som arbejder på det. Det handler meget om at finde et fælles grundlag for sådan en investering, og så sørge for ens værdier & visioner er nogenlunde ens. Jeg tror, eSporten kan være den berøringsflade, som mange af de danske fodboldklubber har tabt til den digitale udviklingen, og det er naturligvis en god ting,” lyder de sidste ord fra Morten Høj Jensen i denne omgang.

Vi ser frem til at følge det nye samarbejde mellem Tricked eSport og Vejle Boldklub tæt.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.