Det har været en forrygende måned for FIFA-spiller Lasse ‘Kongen’ Bækkelund. I dette dybdegående interview evaluerer Team Liquid-stjernen blandt andet sin Copenhagen Games-tredjeplads, imens han også sætter målsætninger for resten af FIFA 18 samt for hans etablerede YouTube-kanal.

Herunder kan du læse vores seneste interview med den danske FIFA-spiller, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, der evaluerer den seneste måned og herudover sætter sine målsætninger for resten af FIFA 18:

SG: Marts måned blev en god én af slagsen for dig – hvad er dine egne tanker om måneden på FIFA-fronten?

Bækkelund:Mine tanker omkring FIFA lige pt. er bestemt positive. Ikke fordi, at det bliver mere populært, eller at gameplayet bliver bedre, men derimod at jeg synes, at jeg kan mærke forbedring personligt fra uge til uge. Jeg bruger rigtig meget tid på at analysere, hvad jeg gør galt, og det er også derfor, at jeg er begyndt at finde formen igen – lidt samme tid, som jeg gjorde det sidste år i FIFA 17.

SG: Senest blev det til en 3. plads til CPH Games, så lad os starte ud med denne – er du tilfreds med dette resultat, og hvordan, syntes du, det var endelig at spille en H2H-turnering igen?

Bækkelund: Det var fantastisk at spille H2H igen. Skillgappet bliver en del større, når man tager “hold-forskellen” ud af kampene. Jeg bliver tit “beskyldt” for at være elendig til at forsvare, men når man går igennem hele turneringen og kun indkasserer to mål (mod Danmarks to bedste), så må jeg da tro, at jeg gør et eller andet rigtigt – også i forsvarsenden. Resultatet er jeg rigtig tilfreds med, men måden jeg røg ud på i semifinalen var selvfølgelig ærgerlig, da jeg indkasserede et mål, som jeg på ingen måde kunne gøre noget ved. Men sådan noget sker forhåbentlig ikke så ofte i fremtiden, så det er bare med at tage det positive med fra turneringen og glæde sig til den næste!

Billedresultat for tropse mastersSG: I TropSe Masters går det ligeledes forrygende – hvad synes du generelt om turneringen indtil videre, og hvilke forventninger har du til den?

Bækkelund:Mine forventninger til TropSe Masters er høje. Det er vel generelt min største mulighed for at kvalificere mig til noget internationalt, da jeg stærkt håber på, at vi får “Super-accounts” i Malmø. Selvfølgelig skal jeg lige blive helt færdig med kvalifikationen først, men det ser bestemt lovende ud!

SG: På din seneste “Road To FIFA eWorld Cup”-video fortæller du, at motivationen er dalet en smule – har top 100 monthly dog gjort dig mere motiveret, og hvad kan dine følgere forvente at se resten af FIFA-året på din kanal?

Bækkelund: “FIFA er generelt gået rimelig død på YouTube, men det er faktisk ikke det, der har demotiveret mig mest. Jeg er jo nyopstartet og har længe planlagt, at jeg ville lægge 7-10 videoer op om ugen, men da YouTube indtil videre har været tre måneder om (ikke) at svare på min ansøgning, så daler motivationen en smule. Det er selvfølgelig sjovt at lave, men man går aldrig fuldt ind i det, hvis man ikke føler, at det kan “betale sig”, og indtil videre har jeg lavet over 100 videoer uden at få en øre for det. Men så snart, der bliver svaret på min ansøgning, så lover jeg daglige uploads på kanalen og endda op til 10 uploads om ugen.

SG: Sidst men ikke mindst – hvad er målsætningerne for FIFA 18 både præstation- og YouTube-mæssig?

Bækkelund: Min målsætning til FIFA 18 har fra start været at kvalificere mig til VM. Jeg føler stadig, at der er en lille chance for det, og jeg vil gøre alt, hvad jeg kan, for, at det skal ske! Derudover vil jeg selvfølgelig gerne blive ved med at levere til H2- turneringerne i Danmark, da jeg har fundet ud af, at min nye spillestil passer rigtig godt til gamemodet. YouTube-mæssigt går det kun én vej – og det er fremad. Jeg glæder mig til, sammen med resten af YouTube-drengene, at forsøge at gøre FIFA mere attraktivt at se på, og forhåbentlig kan vi blive ved med at levere en masse fed content til folket derude!

Vi takker Lasse Bækkelund for snakken og anbefaler, at du straks tjekker hans YouTube-kanal ud, hvis du endnu ikke har gjort det!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.