Til Copenhagen Games i fredags leverede han turneringens store overraskelse, da han nåede hele vejen til finalen. Nu satser FIFA-spiller Ali Maarouf på at fortsætte takterne og evt. tilslutte sig et hold.

17-årige Ali Maarouf var hverken forhåndsfavorit- eller underdog. Alligevel var det ham, som stod for at slå to af de absolut største favoritter ud til Copenhagen Games fredag eftermiddag- og aften, da det lykkedes ham at besejre henholdsvis Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen samt Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg, inden han i finalen måtte bukke under for Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach, der i finalen endte med at blive en for stor mundfuld for turneringens store overraskelse.

Ali Maarouf ønsker dog langt fra blot at være en døgnflue på den danske FIFA-scene og jagter nu endnu flere bedrifter, lød det fra hovedpersonen selv, da vi talte med ham efter præstationen.

Sports-Gaming.dks billede.Jeg har altid store forventninger til mig selv på vej til en turnering, og at komme i finalen til Copenhagen Games er et step i den rigtige retning. Selvfølgelig havde jeg håbet at gå hele vejen og tage trofæet med hjem, men alt i alt er jeg tilfreds med min præstation,” fortalte Ali Maarouf først og fremmest, hvorefter han erkendte, at Mikkel Hjorth Bach var den fortjente vinder i sidste ende til trods for, at det naturligvis var en skuffelse at måtte blive slået på målstregen.

Jeg kendte Hjorth i forvejen, så jeg vidste godt, det ville blive en super svær kamp at gå ind til. Jeg indser hurtigt efter kampen, at der var nogle ting, jeg kunne havde gjort anderledes. Jeg synes det var et fair resultat i sidste ende, men det er stadig en smule skuffende,” sagde han.

Udover nederlaget i finalen mente han desuden, at der var særlig én modstander, som var svær at spille imod.

Sports-Gaming.dks billede.Min sværeste kamp ville nok være semifinalekampen mod Lars Korreborg. Lars er en rigtig god modstander, som har en boldbesiddende spillestil, som kan være svær at spille imod. Det var også en mentalt meget hård kamp, da den også ender i forlænget spilletid og en meget intens straffesparkskonkurrence,” svarede han nemlig, da vi spurgte ham, hvilken kamp der var den sværeste på vej til finalen.

Til sidst ønskede vi at høre Copenhagen Games-sølvvinderen, hvad fremtiden nu skulle byde på, og det tyder stærkt på, at denne bedrift har påvirket hans motivation for turneringer i positiv forstand.

Som sagt har jeg altid store forventninger til mig selv på vej til en turnering, og jeg håber dermed, jeg kan blive ved med at præstere til de næste turneringer forud. Det ville være fedt at finde et hold at spille for snart, da det ville give mig en ny udfordring og styrke mig, da kravet til at præstere er større,” lød de sidste ord fra Ali Maarouf i denne omgang.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.