Magnus ‘Legenden’ Larsen vandt aftenens Power-LAN 1v1 Elite kvalifikationsturnering med hele 8-3 mod Wahed ‘The-Kid’ Obayd i finalen og sikrer sig dermed seed til finaleturneringen der bliver spillet i Marienlyst den 27. august til Power-LAN. 


Feltet var måske ikke stort, men med nogle skarpe rutinerede FIFA-spillere var det alligevel et højt niveau der blev spillet til aftenens kvalifikationsturnering til Power-LAN 1v1 Elite-turneringen der bliver afholdt til Power-LAN den 27. august i Marienlyst, med pengepræmier for hele 20.000 kr., hvor kun 16 udvalgte spillere deltager! Magnus ‘Legenden’ Larsen & Wahed ‘The-Kid’ Obayd er de 2 der sikrede sig deres deltagelse til denne finaleturnering i dag, da de begge nåede vejen til aftenens finale, hvor Magnus ‘Legenden’ Larsen vandt med massive 8-3! På deres vej til finalen blev spillere som Mikkel ‘Rævehjorth’ Bach & Daniel ‘Dingo’ Kristensen derfor ekspederet ud af aftenens kvalifikationsturnering.

Det lykkedes os at få et interview med Magnus ‘Legenden’ Larsen efter hans sejr i aftenens finale mod Wahed ‘The-Kid’ Obayd:

Tillykke med sejren! Du er nu kvalificeret og seedet til Power-LAN’s 1v1 Elite-turnering. Hvordan var dit spil i dag?

“Efter første kamp i gruppen begyndte mit spil at fungere. Jeg havde en rigtig god dag rent forsvarsmæssigt og formåede at lukke ned for det meste, men samtidig fik jeg også skabt en masse chancer. Dog var jeg ikke skarp nok og lavede ikke nok mål i forhold til det antal chancer jeg havde i løbet af turneringen. Jeg er selvfølgelig glad for sejren og at vinde noget i 1v1 og samtidig vide at jeg allerede er kvalificeret til turneringen.”

Hvilke forventninger tager du med til Marienlyst den 27. auhust til Power-LAN Elite-turneringen?

“Jeg formåede at vise gode taktiker til turneringen i dag og det er helt sikkert noget jeg kan tage med til turneringen, hvor mine forventninger er et stærkt felt som altid med nogle fantastiske personer. Målet er selvfølgelig at være med, hvor det bliver sjovt og drille nogle af favoritterne, og det er jeg overbevist om, at jeg er i stand til.”

Tillykke til Magnus ‘Legenden’ Larsen der nu er kvalificeret til Power-LAN 1v1 Elite-turneringen som seedet spiller, mens Wahed ‘The-Kid’ Obayd også skal have et tillykke med sin kvalifikation.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.