Fra FIFA 19 af skal den tyske FIFA-spiller Michael ‘MegaBit’ Bittner tørne ud i den grønne Werder Bremen-trøje sammen med sin nye holdkammerat Mohammed ‘MoAubameyang’ Harkous.

Ved årets FIFA eWorld Cup, der blev holdt og afviklet i O2 Arena i London, var Tyskland udstyret med hele otte repræsentanter. Af disse otte tyske VM-deltagere var det Michael ‘MegaBit’ Bittner samt Mohammed ‘MoAubameyang’ Harkous, som nåede længst, eftersom de lykkedes dem at nå hele vejen til deres respektive konsolsemifinaler.

I FIFA 19 vil de to fra top 8 i verden så tørne ud på samme hold, er det netop blevet bekræftet ved annonceringen af MegaBits skifte til den tyske fodboldklub Werder Bremen.

MegaBit stillede til VM i London op for den anden tyske klub VfL Bochum, mens MoAubameyang kort op til eventet blev hentet til Werder eSPORTS.

Jeg er utrolig glad for at repræsentere Werder Bremen i eSport. At arbejde sammen med en af ​​de mest traditionelle og succesrige Bundesliga-klubber er en stor ære for mig, og jeg vil gøre mit yderste for at min tid her så succesfuld som muligt,” udtaler den nye mand i grønt om skiftet til klubbens hjemmeside.

FIFA 18 viste sig at blive et stort år for den 20-årige FIFA-stjerne, der blandt andet fik sin første store internationale sejr, da han gik hele vejen til Global Series Playoffs i Amsterdam, der samtidig sikrede ham kvalifikation til sin første VM-deltagelse, hvor kun den nuværende verdensmester stod i vejen for ham.

Af den årsag kan det da også blive et stort år for Werder eSPORTS, som fra september af vil være repræsenteret af to FIFA-spillere fra den allerøverste hylde på verdensplan.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.