I hørte for nogle dage siden, at endnu en spiller kunne repræsentere Danmark til den store turnering i Köln, og han var dermed den femte til at gøre det, men fem er åbenbart ikke nok for os. I går aftes stillede de røde og hvide farver op med Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg, Anders ´MrSuit´ Bollerup, Nicklas ´Niller´ Stensgaard, Wahed ´The Kid´ Obayd og Daniel ´Barnewitz´ Barnewitz. Alle danskere gik videre som nummer 1 i gruppen undtagen dem, som var i gruppe med hinanden, og de fleste med maksimum point vel at bemærke.

Til sidst stod fire spillere så tilbage, alle fire danskere, og skulle kæmpe om deltagelse til Tyskland. Her blev Niller27 så slået ud af Wahed i semi-finalen, der dermed mødte Lars Korreborg i finalen efter at han havde slået holdkammeraten, Barnewitz ud.

Desværre for PrimeTurbo blev det heller ikke denne gang han skulle kvalificere sig, og i stedet kunne Wahed løbe med billetten.

Vi tog en kort snak med Wahed efter turneringen:

“Du er nu den sjette spiller, der skal repræsenterer Danmark til Audi Cup i Köln. Stort tillykke med det! Havde du selv regnet med at kvalificere dig?”

“Tusind tak. Som mange nok ved, har jeg et stort ego når det kommer til Fifa. Jeg går til enhver turnering med målet om at vinde, men jeg vidste også at rigtige gode spillere fra Tyskland og Danmark var med (Suit, Barne, Nicklas og Prime). Så jeg gjorde mit bedste, og det gik som forventet.”

“Nu er første part overstået. Hvad forventer du af selve eventet, samt din egen præstation til den store finale i Tyskland?”

“Til sælve eventet skaæ jeg med stor koncentration gå videre fra gruppespillet, og derefter kan alt ske! En kamp af gangen, men det er et rigtig stærkt felt med højt niveau. Jeg vil ihvertfald gøre mit bedste.”

Altså den 6. spiller sikret til Audi Cup, men det skal i hvert fald ikke på nogen måde afskrives, at vi får flere danskere med. Næste turnering er på mandag, så skulle du have lyst til at blive den syvende, så få tilmeldt dig.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.