Under DM i FIFA 14 gjorde Wahed ´The Kid´ Obayd comeback efter en lang pause fra Fifa´en på 4 år. Han endte her i kvartfinalen, og kort tid efter formåede han at lave endnu større præstationer til TEX med sin 3. plads, og til ESWC kvalifikationen, hvor kun Lars Korreborg stod i vejen for ham, til at kvalificere sig til det uofficielle verdensmesterskab i Paris.

Alt dette resulterede i, at han valgte at tilslutte sig til Team Fifa.dk. Her har han i mellemtiden leveret et flot spil, og haft en masse gode holdkammerater til at støtte ham som f.eks. hans gode ven Adel Daher.

Nu synes han dog det er tid til at finde noget ´nyt´, og har derfor valgt at forlade dem.

Hør her hvad han har at sige:

“Du har efter 5 måneders ophold i Team Fifa.dk valgt at forlade holdet. Hvad var oversagen til dette?”

“Oversagen er faktisk at holdet er meget inaktivt, og at Fifa.DK ikke har haft tiden til at køre det. Så de vælger faktisk også at lukke ned efter hvad jeg har hørt fra Danni.”

“Hvad har du fået ud af Team FIFA.dk, som du kan tage med fremover?”

“Team Fifa.dk har fået mig ind i ´fifa verdenen´ igen efter jeg har været ude i kulden længe. Og så har Adel Daher været en stor støtte for mig, og håber stadig han vil være det.”

“Hvad er planerne så nu? Er du fuldt opsat på at gå ud og finde dig en ny organisation, eller har du det fint med at stå på egen fod uden et hold, og vil vente på det helt rigtige tilbud?”

“Jeg vil helt klart gå ud og finde mig et stærkt hold jeg kan teame op med. Et hold, der har planer om at repræsenteres internationalt! :-)”

“Hvad føler du, at du kan tilbyde et eventuelt nyt hold?”

“Jeg synes jeg kan bidrage med stort aktivitet og støtte til holdet. Derudover træne med de forskellige fra holdet for at blive endnu bedre.”

“Har du nogle yderligere kommentarer?” 

“Til sidst vil jeg som jeg startede med at nævne, gerne takke Fifa.dk mange gange for at hjælpe mig med mit comeback. Tak for min tid hos jer!”

Wahed´s næste store udfordring bliver Pricerunner Cup i Falster. Hvor han nu ender henne, må tiden altså vise.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.