For blot 10 dage siden kvalificerede den seneste dansker sig til Audi Cup i Köln – og denne gang er det så endnu en danskers tur. Vinderen af turneringen blev denne gang Marcus Gam Kok. På vejen tog han bl.a. Anders ‘MrSuit’ Bollerup, den danske FIWC-deltager i 2014. Vi har taget en snak med Marcus for at høre hans tanker omkring kvalifikationen.

“Stort tillykke med kvalifikationen! Hvad synes du om niveauet i turneringerne? Havde du besvær undervejs?”
“Mange tak! Jeg synes at der er et rigtig godt niveau i turneringen, man ser jo at spillere som Lars (Primeturbo, red.) og (Kent, red.) Brylle ryger ud hurtigt, hvilket bare beviser, at der er højt niveau. Jeg havde nogle vanskeligheder fra kvartfinalen og derefter. I de første runder var mit eneste problem, at min L2 knap satte sig fast. I finalen tabte jeg første kamp 4-1, men derefter skifter jeg til Roma og vinder 3-1 og 3-2 i de to næste kampe. Roma er nok det bedste hold lige nu.”

“Hvad har du af forventninger til dig selv i Köln?”
“Jeg vil gerne gå videre fra gruppespillet, efter det vil jeg bare tage en kamp af gangen, og så selvfølgelig nyde at være med. Det er jo et rigtig stærkt felt, jeg er oppe imod som deltager.”

Med den femte dansker kvalificeret, og flere topnavne iblandt, kan man så småt godt begynde at glæde sig til turneringen i Köln. Hvem ser du ellers kvalificere sig fra turneringerne?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.