I fredags stod det klart, at endnu en dansker vil være til stede ved Audi Cup i Køln senere på foråret, efter Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg fra Copenhagen Wolves kvalificerede sig ved at slå Tricked eSports Marcus ‘ExpectSporting‘ Jørgensen i finalen. Turneringen blev spillet via FIFA Ultimate Team, hvor man selv har mulighed for at sammensætte sit hold, og det gav nogle ret spektakulære hold, hvor bl.a. Primeturbo kunne stille op med et yderst farligt hold, der rummede spillere som Real Madrids Gareth Bale, Barcelonas Lionel Messi og Manchester Citys Sergio Aguero på samme hold.

Det blev dog også en tæt finale, som først blev afgjort i 3. kamp, men da det endelig blev afgjort, var det en lettet Primeturbo, vi kunne snakke med, da det endelig lykkedes ham at gå hele vejen:

Du har flere gange forsøgt at kvalificere dig til turneringen, og endelig gik du hele vejen. Hvor glad er du for endelig at vinde en kvalifikation?

Jeg er meget lettet. Jeg har haft en lang formnedgang, så det er en meget stor lettelse endelig at kvalificere sig til Audi Cup.

Hvad er dine forventninger, når det hele går løs i Køln?

Nu venter jeg på at se min gruppe, men jeg forventer som altid at vinde, selvom jeg ved, at det bliver svært. Jeg har nogle erfaringer i forvejen med henblik på ESWC, som jeg mener, jeg kan bruge som god erfaring

Du var ude i en hård kamp mod Marcus Jørgensen om at få pladsen. Hvordan oplevede du finalen?

“Jeg oplevede det som om, at jeg havde et meget bedre hold. Jeg spillede bedst i de 2 kampe jeg vandt, men Marcus kæmpede bragt og han skal have stor applaus for sin præstation.”

Dermed skal der lyde et stort tillykke til Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg, som endelig formåede at kvalificere sig. Udover kvalifkationen til Audi Cup formåede Lars også at gå hele vejen til finalen ved weekendens Pricerunner Cup, hvor han dog tabte 7-1 til Tricked eSports Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund. Det skal dog nævnes, at Primeturbo i den sidste fase af turneringen var blevet syg og derfor ikke havde de bedste forudsætninger for succes.

I aften er der endnu en gang Audi Cup, hvor vi håber på at se endnu en dansker kvalificere sig.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.