FIFA-scenen ændrer sig hele tiden, og det betyder også at vi bliver nødt til at tilpasse ranglistens udformning sådan den bedst muligt afspejler den virkelighed som de mange danske spillere konkurrencer indenfor.

Tidligere har ranglisten været lagt ud til et selvstændigt og uafhængigt udvalg, men det er besluttet at Sports-Gaming.dk fremadrettet kommer til at styre og administrere ranglisten – dog vil det ske med inputs fra centrale nøglefigurer fra den danske FIFA-scene sådan vi sikrer så præcis og fair rangering som overhovedet muligt. Dog vil der altid være mulighed for at der ses forskelligt på tingene, men så vil Sports-Gaming.dk gå ind og tage de endelige valg og det håber vi på forståelse for. Ved at Sports-Gaming.dk står som ansvarlige, vil vi også kunne handle hurtigere og mere effektiv på henvendelser.

Det mest centrale ændringer ved ranglisten opbygning er, at vi fremadrettet sorterer efter internationale turneringer og danske turneringer. EA SPORTS har i år annonceret deres Global Series, og det betyder at vi kommer til at se langt flere internationale turneringer i år – derfor bliver ranglisten også nødt til at afspejle dette. Da strukturen er markant anderledes end 2017, har vi brugt lidt tid på at lave den nye struktur som er gældende fra og med FUT Champions i Barcelona.

En anden ændring er at vi ønsker at give point til langt flere turneringer i Danmark – både de store men i endnu større grad de små også. Dette sker for at give bredden muligheder for lige så langsomt at stige på ranglisten. Mangler der rangering på en turnering, så kan vi kontaktes igennem vores Facebook-side – så tager vi en vurdering af om der skal point på turneringen og hvilken kategori. Kommende turneringer med rangliste-point kan til enhver tid ses på ranglistens hovedside.

Vi håber at ændringerne og opdateringen af point-fordelingen bliver taget godt imod.

Se point for internationale turneringer

Se point for danske turneringer

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.