Det er blevet tid til at tage et kig på de fire sidste favoritter, der på lørdag ankommer til PriceRunner Cup på Falster som storfavoritter. Dagens optakts-artikel indeholder i dag to danske verdensmestre og to svenskere, der allesammen før har prøvet at vinde en stor turnering på dansk grund.

For et par dage siden trykkede den svenske semi-finalist ved FIWC i New York, Ivan ‘BorasLegend’ Lapanje, interesseret i PriceRunner Cup begivheden på Facebook, og der går derfor rygter om, at vi får den svenske FIFA-legende at se på Falster nu på lørdag. Om han så kommer eller ej, vil det ikke ændre på, at vi ved årets PriceRunner Cup er spækket med store FIFA-spillere, der er kendt rundt om i den store FIFA-verden.

Køb din PriceRunner Cup billet her

Vi har vurderet, hvem som er de fire største favoritter, og dem har vi kigget på samt taget en snak med i dagens artikel:

4: Lucas ‘Afro’ Wallman – Intet hold:

Lucas Wallman har de seneste to år været til stede ved Copenhagen Games, hvor det er blevet til en 1. plads og senest en 2. plads.

Afro vandt Copenhagen Games i 2015.

Afro vandt Copenhagen Games i 2015.

For kort tid siden vandt han den største svenske online-turnering, Cashligaen, og det er endnu en god grund til at holde godt øje med ham. Nu bevæger Afro sig så til gengæld endnu en gang ud fra de svenske grænser, og endnu yderligere, væk fra København, der nu bliver erstattet med Lolland-Falster. Der er gode chancer for at den geniale svenske FIFA-spiller igen formår at hive en stor præstation frem i Danmark, og Afro tror da også selv på sine chancer (Interviewet er på engelsk for at svenskerne også kan læse med):

“My expectation for a tournament Is always to win the whole thing. I know I can beat all the players there but It will be very tough. Some quality players attending. I am very excited for the tournament. I feel ready, I am fresh of a win In “Cashligan” Swedens biggest online tournament. I am currently grinding offline games with my good friend Simon Eriksson.”

Der er en meget voksende tendens til at svenske spillere tager turen til Danmark, og det har vi naturligvis også hørt Afros mening om:

“I thinks It’s great that Swedish players travels to Denmark for tournaments. Sweden Is such a strong FIFA-nation but has no offline tournaments. Denmark on the other hand got many good tournaments.”

Til sidst kom han med et bud på top 3:

“The top 3 Is so hard to predict. But If the bracket allows It I think Agge, BorasLegend, Erikzzon and myself are the favorites of making It. Zimme and Bacha also got a good chance. I wouldn’t say anyone could disappoint In a stacked tournament like this.”

3: Simon ‘Erikzzon’ Eriksson – Tricked eSport:

Erikzzon blev svensk mester i FIFA 15 i slutningen af sidste år.

Erikzzon blev svensk mester i FIFA 15 i slutningen af sidste år.

Simon Eriksson blev nødt til at melde afbud ved den seneste store danske turnering, Copenhagen Games, og derfor bliver det selvfølgelig et spændende gensyn på lørdag. Med sin sejr ved CULT Cola Aalborg Open, har vi valgt at placere ham som seed 3, og hør her, hvordan hans egne forventninger ser ud (Igen på engelsk):

“I always have high expectations on myself in every tournament, if I play at my highest level I truly believe no one can beat me. I am excited to be competing again for sure! And I am as ready as I can be.”

Erikzzon skulle selvfølgelig heller ikke snydes for spørgsmålet om de mange svenske spillere, der tager turen til Danmark:

“It’s really good for us to be able to come over to Denmark and compete. Because it’s a big lack of tournaments here in Sweden. And my thoughts over that many players coming over is just positive. Just goes to show the level of dedication the top players has.”

2: August ‘Agge’ Rosenmeier – Intet hold:

Fra den uhyggelige duo fra Sverige, springer vi over til de danske favoritter, og her starter vi ud med at tale med den verdensmesteren i 2014, August Rosenmier.

Agge har kunnet løfte DM-pokalen fire år i træk.

Agge har kunnet løfte DM-pokalen fire år i træk.

Alle kender efterhånden til hans fire Danmarksmesterskaber, FIWC-sejr, ESWC-sejr og de utallige andre. Agge er en spiller, der altid har haft FIFA-talentet til at vinde turneringer, og PriceRunner Cup bliver ingen undtagelse. Det er til trods for det, længe siden at vi har set Agge spille med i en dansk turnering, og derfor bliver det spændende at følge hans lille “comeback” på dansk grund. Vi har hørt Agge, om han selv tror på vinderchancerne:

“Jeg ved ikke helt hvor klar jeg er endnu – det er måske en god start også at få købt billetten, haha! Jeg ser frem til forhåbentlig at deltage i en dansk turnering igen – det har været lang tid siden og så må vi se hvordan det går – jeg er faktisk selv meget i tvivl lige på det punkt. Hvad forventer jeg? det er et godt spørgsmål. Jeg forventer i hvert fald at kunne vurdere mig selv ift. hvordan mit niveau er på den danske scene, da den er utrolig stærk – ja åbenbart den bedste i verden, hvilket er blevet demonstreret i år. Jeg vil da gerne vinde turneringen, men jeg ved at turneringerne i Danmark er så stærkt besatte, at man må tage det lidt som det kommer dagen derpå.” – Lød det fra Agge, der snakkede videre om sin forberedelse:

“Min forberedelse har været Gfinity (FUT) – på Xbox. Det er selvfølgelig ikke helt optimalt i forhold til turneringen foregår på PS4 og er H2H. Samtidig har de seneste resultater ikke gået min vej, så det bliver spændende at se, hvordan jeg reagerer på det.”

Til sidst rundede Agge af med at give sit bud på top 3 samt overraskelserne og skuffelserne:

“Jeg har ikke en decideret top 3, men jeg tror det er meget vigtigt at kigge på hvem der pt. er i god form. Her vil jeg nævne Mikkel Rævehjort, Daniel Dingo og sidst men ikke mindst vores nye danske verdensmester Mo. De har alle vundet en turnering for nyligt og det vil påvirke deres selvtillid og mentalitet. Omvendt vil jeg heller ikke afskrive de 4 svenskere i form af Boras, Erikson, Afro og Zimme. De har bare et solidt bundniveau og når derfor altid til den sjove ende af turneringerne. Det bliver super spændende og umiddelbart ligner PriceRunner den turnering i Danmark, hvor der er flest spillere, der har chance for at vinde – før i tiden var det primært 1-5 spillere der reelt set havde en chance.

Jeg ved ikke, hvem der efterhånden ville være en overraskelse. Jeg ville nok se det som en overraskelse hvis Dingo eller Rævehjort kunne håndtere presset så tidligt og nå langt i turneringen, omvendt har de jo vist de har kvaliteten. Skuffelserne er jeg også lidt i tvivl om, da jeg ikke ved hvor folk står henne. Lad os dog krydse fingre for at det er svenskerne der skuffer, hehe.”

1: Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha – Tricked eSport:

Al-Bacha har udover sin VM-titel, også vundet DM i 2v2 med sin makker og daværende holdkammerat, Wahed Obayd.

Al-Bacha har udover sin VM-titel, også vundet DM i 2 mod 2 med sin makker og daværende holdkammerat, Wahed Obayd.

Den største favorit vurderer vi til at være verdens bedste FIFA-spiller, Mohamad Al-Bacha. Rammer han sit topniveau, er der ingen, der kan hamle op med ham, og det så vi vel og mærke til FIWC i New York i sidste måned. Al-Bacha gik fra talent til verdensmester på under et år, og så sent som ved sidste års PriceRunner Cup, var der ikke særligt mange, der overhovedet havde hørt navnet før. På lørdag ankommer Tricked-spilleren på Falster fuldt parat til at præstere:

“Jeg er klar, jeg forventer bare at komme videre fra de to gruppespil og så må sige hvor meget det bliver til på dagen, men jeg er meget sikker i mit spil, og jeg ved jeg kan komme langt, men spørgsmålet er om det sker, men jeg tror helt klart på det. Planen er at vinde det hele, men plan og forventninger er to forskellige ting, men lad os se hvad der sker på selve dagen. Min forberedelse har været fin, jeg spiller ikke meget for at holde et konsistent niveau, og bare holde kreativiteten oppe på et niveau hvor der kan skabes chancer.”

Og dette var verdensmesterens bud på top 3:

“1. Agge, jeg behøver ikke at nævne hvorfor.
2. Eriksson, svensk mester og smadrede alt og alle til Aalborg Open
3. Zimme, han er varm og ved hvordan FIFA 16 skal spille.”

Vi runder hermed af for optakten til den stjernespækkede PriceRunner Cup! Tak fordi I læste med, og så ses vi forhåbentlig på Falster nu på lørdag, hvor der i den grad er lagt op til en af landets største FIFA-turneringer til dato.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.