I går blev gruppespillet afsløret, ligesom vi nævnte nogle af de mulige overraskelser til finalen i Dan’s Poolhall FIFA Series. I dag har vi så taget en snak med nogle af de lokale favoritter, der kan nå langt i turneringen.

Andreas ‘Hedegaard9’ Hedegaard
Hedegaard har igennem turneringerne på Dan’s leveret et stabilt højt niveau. Han er en spiller, man altid kan regnemed til disse turneringer. Desværre er han ikke så synlig på scenen ud over dette. Når han har en god dag, er han ustoppelig – bl.a. har han slået Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg i en af turneringerne. Vi har interviewet ham om turneringen på mandag.
Hvad er dine forventninger til turneringen?
Min forventning er at vinde, især fordi jeg føler mig virkelig stærk for tiden.

Hvilke lokale tror du vil gøre det godt til turneringen?
Helt klart Kragefucz, da jeg aldrig har vundet over ham i en finale. Han leverer altid på højt niveau.

Hvordan har niveauet været til turneringerne?
Jeg har været overrasket over det høje niveau, der har været til turneringen. Især de mange gode spillere fra Sjælland og Fyn har bidraget til det høje niveau.

Hvem har overrasket dig mest?
“Det ved jeg faktisk ikke, fordi der har været så mange forskellige vindere igennem de 5 turneringer.”

Hvem står som vinder af turneringen?
“Jeg tror at Kragefucz vinder, hvis han kommer i finalen. Men jeg håber selvfølgelig at jeg vinder.”

Andreas ‘Sama’ Schou
Schou har, ligesom Hedegaard, præsteret rigtig godt til turneringerne. Han har også vist sig frem i 2v2-turneringerne på stedet, men han mangler også de store turneringssejre, der viser hans høje niveau. Vi har også spurgt Sama omkring hans forventninger til turneringen.
Hvad er dine forventninger?
“Helt simpelt: At komme så langt som muligt.”

Hvem tror du vinder?
“Jeg tror på enten Krage eller mig.”

Hvilke lokale har du en fidus til?
“Det må også være Krage.”

Hvordan har niveauet været heroppe til turneringerne?
“Det er lige så højt som andre turneringer, jeg har været til, i hvert fald lige så snart man rammer slutspillet.”

Hvem har overrasket dig mest?
Det har primært været negative overraskelser – at de udefrakommende favoritter ikke har kunnet få en sejr i turneringerne. Primært Kent Brylle, Lasse Bækkelund og Lars Korreborg.

Ahmad ‘Ghandi’ Ghandour
Den tredje af de lokale favoritter har også vist sig frem mod de store spillere i turneringerne. Han er gået videre fra gruppen i hver eneste af turneringerne, og er også nået til finalen i en af turneringerne. Han har vist et rigtig godt niveau til turneringerne, og er også i gang med at vise sit høje niveau online – både i Sports-Gamings plus-turneringer samt på Dansk FIFA Liga. Vi har også talt med ham for at høre lidt om hans tanker.

Hvad er dine forventninger til turneringen?
“Jeg vil selvfølgelig prøve at komme så langt som muligt, men ved jeg skal have en god dag, hvis jeg skal vinde.”

Hvilke lokale tror du vil gøre det godt til turneringen?
“Bisgaard, Hedegaard, Kok og Ulstrup er dem fra det lokale område, jeg ved har højt niveau og sagtens kan vinde fra de lokale”

Hvordan har niveauet været til turneringerne?
“Niveauet til turneringen har været højt, fordi der er mange fra top 15, som har været der, og de har været der siden dag 1, så det har været meget højt”

Hvem har overrasket dig mest?
Det er faktisk Ulstrup, der har overrasket mig mest, da han spiller anderledes end de normale FIFA-spillere, og det går da meget godt for ham. Jeg undervurderede det faktisk første gang, jeg mødte ham, og på grund af det slog han mig ud 1-0.”

Hvem står som vinder af turneringen?
“Jeg tror, at Lasse Bækkelund nok skal vinde, da han har været i god form og sikkert har masser af selvtillid efter sejren i Pricerunner cup for nyligt.

Følg med i morgen, hvor de tre favoritter afsløres!

Husk også at der sideløbende med finaleturneringen afvikles en ekstraturnering som der kan spilles med i.

Køb billet her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.