Grupperne til finaleturneringen i morgen blev offentliggjort for 2 dage siden, hvor vi også tog et kig på de mulige overraskelser. I går så vi på de lokale spillere, der kan vise sig at vinde turneringen. I dag er det så de største favoritter, vi har talt med.

Kent ‘TalentKent’ Brylle – FIFA Team Fyn
Kent Brylle leverer på et konstant højt niveau – både online og offline. Han kan altid præstere på højt niveau og går aldrig ind i en turnering uden forventninger. Han har med en 2. plads til seneste FIFA Cruise samt flere andre høje placeringer til diverse turneringer bevist sit høje niveau. Vi har hørt ham om hans tanker omkring turneringen.
Hvad er dine forventninger til turneringen?
“Mine forventninger er ikke høje, da jeg ikke har spillet så meget på det sidste. Men at gå videre fra gruppen, og tage en kamp ad gangen er planen.”

Hvilke lokale tror du vil gøre det godt til turneringen?
“Kragelund bør selvfølgelig være blandt de to bedste, men udover det forventer jeg en toppræstation af Andreas ‘Sama’ Schou.”

Hvordan har niveauet været til turneringerne?
“Niveauet har overrasket mig. Der er rigtig mange gode spillere, og jeg har bestemt haft hårde kampe.”

Hvem har overrasket dig mest?
“Jeg har ikke set de store overraskelser fra de spillere jeg kender, så det er ikke fordi der er sket noget, som jeg ikke forventede.”

Hvem står som vinder af turneringen?
“Den står mellem Kragelund og Lasse. De er et niveau over resten og bør derfor forvente sejren.”

Jacob ‘Kragefucz’ Kragelund – Clan eSpuma
Kragelund har rigtig mange sejre under bæltet – FIFA Cruise og Net Party Fyn for at nævne et par stykker af de mange. Han har også vundet to afdelinger af FIFA Series her i Aalborg. Dog mangler han stadig de store turneringssejre for at komme helt op på topniveauet blandt de bedste i Danmark – men han er godt på vej. Vi har spurgt ham om turneringen i morgen.

Hvad er dine forventninger til turneringen?
“Jeg forventer en vanlig hyggelig aften krydret med en turnerings-sejr og eventuelt et par af de grønne.”

Hvilke lokale tror du vil gøre det godt til turneringen?
“Hedegaard, Johan Gass og Sama er altid skarpe! Jeg er godt nok i gruppe med min teammate Marcus, men jeg håber og forventer også at han går langt.”

Hvordan har niveauet været til turneringerne?
“Det har været meget forskellig fra turnering til turnering, da udefrakommende er dukket op i nogle tilfælde, hvilket højnede niveauet til de pågældende turneringer betragteligt. Der er blevet tiltrukket nogle af de bedste spillere fra hele landet, så selvfølgelig giver det et højt niveau.”

Hvem har overrasket dig mest?
“Mads Pedersen og Ulstrup har overrasket mig mest rent spilmæssigt, men den største overraskelse må være det faktum, at Reqyu og Smedstrup er nået til slutspillet!”

Hvem står som vinder af turneringen?
“Det gør jeg selv forhåbentligt, selvom jeg kender en fynbo, der er yderst stabil i øjeblikket. (Lasse Bækkelund, red.)”

Lasse ‘Kongen’ Bækkelund – tRICKED eSport
Lasse er en af de bedste FIFA-spillere i Danmark lige nu. Med sejr ved en af Danmarks største turneringer, Pricerunner Cup, samt flere online-sejre, viser hans ekstremt høje niveau. Mange har spået ham som favorit til denne turnering, og det er også fuldt fortjent. Vi har også spurgt Bækkelund om hans tanker i forhold til turneringen i morgen. 

Hvad er dine forventninger til turneringen?
“Jeg har ikke de store forventninger til turneringen, da jeg ikke har spillet seriøs FIFA den sidste uge, da jeg har fået et nyt, og mere interessant spil. Dog regner jeg med et super event, når Sports-Gaming og Papproduction er sammen om det.”

Hvilke lokale tror du vil gøre det godt til turneringen?
“Jeg ved ikke 100% hvem der er lokale, men sidste års vinder, Johan, tror jeg godt kan nå langt igen.”

Hvordan har niveauet været til turneringerne?
“Den ene turnering jeg var til, synes jeg, at der var et okay niveau. En flok gode spillere samlet til et finale event, skal nok også øge niveauet.”

Hvem har overrasket dig mest?
“Jeg havde ikke rigtig nogen forventninger til Dan’s Poolhall FIFA Series, så kan ikke sige hvem der har overrasket.”

Hvem står som vinder af turneringen?
“Det gør Jacob Kragelund eller Kent Brylle.”

Turneringen er altså spækket med dygtige spillere – hvis man ikke er kvalificeret, er der stadig mulighed for at købe billet til turneringen.

Køb billet her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.