I går aftes klokken 19:30 afholdte vi for anden gang en SG Plus turnering med et tema. Denne gang var kravene max 4 stjernede hold. 

Allerede i kvartfinalen måtte vi se stærke spillere forlade turneringen, da dette blev endestationen for Marcus Gam ´Kok´, Mads ´NyrnZ´ Nyrnberg, Mohamad ´xBachaa´ Al-Bacha og sidst men ikke mindst Wahed ´The-Kid´ Obayd. Det betød, at vi var klar med to semifinaler mellem henholdsvis fredberg2013 og Lars ´PrimeTurbo´ Korreborg, samt MortenZohner og Nicklas ´Niller27´ Stensgaard. Her vandt PrimeTurbo 4-2, mens MortenZohner vandt 3-1 over Niller.

Så havde vi en finale bestående af PrimeTurbo og MortenZohner, og her var det uden tvivl PrimeTurbo, der lå til at hive sejren hjem, men som overskriften siger, så opstod der en overraskelse til dagens turnering, da Morten Zohner efter at have slået både Wahed og Niller ud, altså endte med at kunne tage flest rangliste points samt de 250 kroner hjem.

Vi tog en snak med ham omkring hans første sejr til vores SG Plus turneringer:

“Så blev det din tur til at vinde din første Plus Turnering. Hvordan føles det?”

“Det føles rigtigt dejligt at vinde min første turnering nogensinde. Især fordi jeg vandt mod nogle rigtigt gode spillere som bl.a. Lars og Niller. På den måde har jeg fået bekræftet, at jeg på mine gode dage, kan spille med mod de bedste FIFA spillere.”

“Giver dette det ekstra selvtillid til, at du tror på du nu kan slutte lidt højere oppe i de kommende turneringer, eller ramte du bare dagen på alle tænkelige måder, og går nu efter at sikre en top 16 plads?”

“Selvfølgelig giver det lidt ekstra selvtillid, når man lige har vundet turneringen og ikke mindst vundet mod Lars (Primeturbo) to gange i samme turnering. Men jeg vil ikke sige, at jeg går efter at spille med i toppen hver gang. Jeg skal bare sikre mig en plads i top 16, som har været mit mål hele tiden. Men med denne sejr, tror jeg helt bestemt, at det kan lade sig gøre.”

“Du besejrede igennem turneringen en masse af favoritterne med blandt andet Lars i finalen. Var det nogle fortjente kampe alle sammen?”

“Alle mine kampe var tætte, men jeg var skarp i går og følte også, at jeg var bedst spillende, så mine sejre var fortjente. I kvartfinalen mod Nyrnz vidste jeg, at jeg kunne komme tilbage, da overvandt en chok start, hvor han var kommet foran 2-0. Mod Lars i finalen kunne kampen nok også have gået begge veje, men jeg havde tur i den og var effektiv, da kampen skulle afgøres.

Men de ting der fungerede for mig, var min defensiv, som jeg har haft store problemer med før. I offensiven var jeg meget effektiv, når jeg fik chancerne. På den måde gik alt efter planen for mig i går. Jeg var også fint tilfreds med mit holdvalg, hvor jeg valgte Lyon (da det var maks 4 stjernet holdvalg). De har nogle særdeles hurtige angribere bl.a. Lacazette. Der fik jeg udnyttet deres pace rigtigt godt.”

 

Lars gik efter gårsdagens turnering op på en 2. plads på ranglisten, mens Morten Zohner indtager 7. pladsen. Husk at holde øje med nye SG plus turneringer her på Sports Gaming.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.