Så er det i morgen det hele går løs, når sidste destination på Elgiganten FIFA Tour afvikles i det københavnske storcenter, Fisketorvet – og vi glæder os helt vildt! Her er vores bud på, hvordan turneringen kommer til at forløbe sig.

Der skulle ikke gå særlig lang tid efter annonceringen af Elgiganten FIFA Tour #4 Fisketorvet, før vi blev nødt til at udvide deltagerantal til den sidste turnering i turneringsrækken, og mere end 200 deltagere kommer altså derfor til at kæmpe med om den store førstepræmie bestående af hele 12.500 kroner samt en Razer Raiju-controller, når vi i morgen lukker dørene op for den hidtil største FIFA 18-turnering.

Rig mulighed for at følge med

Det er desuden ikke blot de deltagende, der kan få noget ud af dagen. Der er nemlig rig mulighed for at følge med fra start til slut, og her har du endda flere valgmuligheder.

Med lette transportmuligheder til og fra det flotte storcenter fyldt med lækre butikker kan man f.eks. vælge at slå to fluer med ét smæk og komme forbi stedet, hvor vi er blevet placeret, samtidig med at du i mellem de kampe, du ønsker at følge med i, kan nyde en shoppetur rundt i centeret.

Er dette ikke en mulighed for dig, eller foretrækker du bare at ligge derhjemme under dynen, så har vi minsandten endnu en mulighed til dig. Som altid kigger e-Bold.dk og Simon Juul nemlig forbi og streamer direkte fra turneringen fra sit lille tv-studie, som går live, når kampene i slutspillet begynder, naturligvis med kommentering – udsendelsen kan følges live via. internettet på vores Twitch-profil fra kl. 15.00 på turneringsdagen.

Et stjernespækket startfelt

Til trods for at VM-kvalifikationen kører på fuld drøn i FUT Champions i denne weekend også, har det dog ikke skræmt de danske FIFA-stjerner væk. På nuværende tidspunkt har vi blot modtaget afbud fra August ‘Agge’ Rosenmeier og Daniel ‘Dingo’ Kristensen, og ud fra deltagerlisten tyder det ikke desto mindre på, at niveauet er uhyggeligt højt fra start af.

Favoritten

Derfor er det naturligvis umuligt at pege på en sikker forhåndsfavorit. Skal vi dog komme med vores bud, må det lande på den altid farlige Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Ligesom de seneste rigtig mange år har han fået en forrygende start på årets udgave af FIFA, og i head-to-head-gamemodet har alt som bekendt gået efter planen. Med en sejr til Bilka eFootball Tournament foran tusindevis af deltagere samt to turneringssejre på årets FIFA Cruise på DFDS har han i hvert fald gjort sit for at gå ind til denne turnering som umiddelbare storfavorit.

Disse skal stjæle titlen fra PrimeTurbo

Men hvem ser vi så som nærmeste forfølgere? Det er endnu sværere at spå om faktisk, men i sidste ende bliver det dog afgørende, hvem der er bedst til at indordne sig head-to-heads gameplay, fordi med FUT Champions som det helt store fokuspunkt lige for tiden handler det om at kunne tilpasse sig et forholdvis anderledes gamemode hurtigst muligt. Marcus ‘Marcuzo’ Jørgensen, Frederik Fredberg, Fatih Üstün, Hassan ‘HassanPlayer’ Al-Saraf har eksempelvis gjort det fremragende i Ultimate Team siden udgivelsen af FIFA 18 og ligger også højt placeret i denne måned, hvor de alle sammen har minimum 77 sejre efter 80 kampe. Derfor vil det lette svar vel nok være en af disse.

Som en joker til turneringssejren vælger vi at fremhæve Claes ‘KegleKongen’ Hansen, der i denne weekend lavede sin hidtil bedste FUT Champions-resultat med et 39-1-resultat. Med momentum, selvtillid og tro på tingene kunne fynboen sagtens være i spil til en topplacering.

Alt dette får vi dog først svar på i morgen aften, og det ser vi selvfølgelig utrolig meget frem til.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.