Næste hold i rækken i vores optakt til Odense Open, som er om præcis en uge, er holdet Copenhagen Wolves. Holdet har efter afgange fra Mathias “Revi” Iversen og August “Agge” Rosenmeier nu to spillere tilbage i truppen, nemlig Daniel Barnewitz og Lars “Primeturbo” Korreborg. Senest holdet var i aktion blev det til en 4. Plads til Daniel til Aalborg Open. Missede du artiklen igår, som handlede om Tricked Esport, så kan den læses her.

Vi tog en snak med Copenhagen Wolves manageren Simon Juul, og han lagde ud med at snakke om holdets lineup:

“Lars stiller med garanti op til begge turneringer, mens vi lige nu venter på, at Daniel får byttet sin vagt, så han også kan komme med. Derudover kommer jeg selv forbi og forsøger med en stream fra eventet.”

Og Simon havde efterfølgende stor tiltro til sine spillere:

“Jeg forventer selvfølgelig, at begge lever op til forventningerne, og viser hvorfor de er placeret så højt på den danske rangliste.”

Vi forhørte også Simon om Agges exit:

“Lars har jo vist potentialet til at blive Agges efterfølger efter ESWC og flere topresultater i Danmark, så jeg tror godt, at de kan tage over efter Agge. Selvfølgelig er der lang vej til toppen, men Rom blev ikke bygget på en dag.”

Til sidst snakkede vi med Simon om hans forholdsvis smalle trup:

“Vi har altid været på udkig efter forbedringer til truppen, og lige pt. nærmer vi os en. Men jeg kan ikke komme nærmere ind på det, da alle aftaler ikke er 100% i hus.”

Det var altså vores optakt til Odense Open fra de forskellige teams. Husk at vi fra næste uge af kigger nærmere på de spillere, som vi tror vil blande sig i truppen, og samtidig kigge vi på de spændende spillere, som kommer ude fra landets grænser.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.