For lidt over en uge siden så vi at den tre-dobbelte danmarksmester August ‘Agge’ Rosenmeier forlod sit hold, Copenhagen Wolves. Han skulle dog ikke være den sidste, da en anden af holdets spillere, Daniel ‘Barnewitz’ Barnewitz nu også har valgt at gå sine egne græsgange. Han lavede i går et Facebook-post, der så således ud:

Hej alle!Efter 1½ måned uden internetadgang og en dejlig, lang sommerferie, er jeg igen klar til at opdatere jer – og…

Posted by Daniel “Barnewitz” Barnewitz on 8. august 2015

Vi har talt med hovedpersonen selv om situationen.

“Hej Daniel. Hvorfor kommer beslutningen om at finde nyt hold nu?”
“Hej Andreas. Jeg (og de andre) har snakket kontraktforhandlinger med Wolves i over en måned nu. Så det er ikke fordi, der skete noget specielt i går – det var blot der, bægeret flød over.”

“Hvis du skal have en ny kontrakt, hvad leder du så efter?”
“Den er ret svær. Jeg søger først og fremmest et hold, der tror på FIFA og en holdejer, der engagerer sig i holdet og viser interesse og hvor alle spillere bliver behandlet ens, på trods af status og niveau. Derudover vil det jo kun være en bonus, hvis der allerede er nogle spillere på holdet, som jeg klikker godt med. Og til sidst skal den økonomiske pakke også være tilfredsstillende.”

“Hvad håber du mest på i øjeblikket – noget nyt eller din gamle kontrakt tilbage?”
“Jeg regner slet ikke med, at komme tilbage til Wolves. Det har været spændende og lærerigt, men også yderst frustrerende til tider. Så jeg håber på en ny kontrakt.”

Med Barnewitz’ afgang er Wolves’ trup altså reduceret til en enkelt mand: Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Hvad vil dette betyde for Wolves?

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *