Der er nu under en uge til CULT Cola Odense Open skydes i gang på First Hotel Grand, først med en 1v1 turnering om lørdagen og efterfølgende med en 2v2 turnering om søndagen. I sidste uge kiggede vi på de forskellige hold og deres forventninger til turneringen, og i dag går vi så videre til at kigge på vores favoritter til CULT Cola Odense Open.

Køb billet til CULT Cola Odense Open

Vi starter i dag ud med at kigge på boblerne, og vil forsætte resten af ugen op til turneringen, indtil vi til sidst rammer vores forventede top 3 på fredag. Så husk at følge med!

Følgende spillere er seedet som boblerne:

Mads ’Strack’ Hansen – HVB E-Sports

Strack er en af de spillere der altid har haft stor fokus på at have det sjovt sammen med drengene, når de har været til turneringer. Her det sidste års tid har det dog udviklet sig til noget lidt mere seriøst, og han er begyndt at kunne spille med hvor det for alvor er sjovt. Dette kan man specielt se på, at det Fifa hold han er manager for, er gået fra det lidt ‘useriøse’ Konys Slaver med fokus på sjov, til det seriøse HVB E-Sports, som både har fokus på hyggen, men i særdeleshed også på at levere resultater til turneringerne.

Strack havde følgende kommentar til hans forventninger og forberedelse til turneringen:

”Jeg forventer først og fremmest mange overraskelser, da mange af favoritterne, og dem vi regner med går hen og vinder, måske ikke har haft tid til Fifa i deres ferie, og så kan dem der har knoklet for det og trænet op til eventet nok få en god og fair chance for at det giver pote for dem.

Jeg forventer af mig selv at jeg ligesom til de foregående events i år, vil være at finde som minimum i slutspillet, men det bliver svært da jeg har spillet lidt for meget “hygge-Fifa” på det seneste, så jeg må hellere til at komme i gang.”

Strack’s top 3 lød sådan her:

”Jeg tror på at Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg hiver sejren hjem til Haslev. Han er fornyligt blevet talt op af Simon, efter at Agge forlod holdet, hvor han gjorde bemærkning på at det er ham de regner med, og det ved jeg giver Lars en vanvittig selvtillid, plus at han nok skal tage sig sammen nu, da han skal leve op til sin status på holdet. Min egen holdkammerat Mohamad ‘Mo’ Al-Bacha er det bedste bud på en joker, og tror også at han ender i top 3. Hans bundniveau er svingende, men når han har selvtilliden og troen på det, er han ifølge mig den bedste Fifa 15 spiller i Danmark. Mine mavefornemmelser siger at Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og August ‘Agge’ Rosenmeier støder ind i hinanden på vejen, og så vil vi dermed få et brag af en kamp til Odense Open 2015, hvor vi så må se hvem af dem, der skal gæste top 3 sammen med Mo og Lars.”

Mads ’Nynz’ Nyrnberg – Clan eSpuma

Nyrnz er en spiller der er kendt i hele det danske Fifa community for hans personlig og humor. Hans Fifa evner er dog flere gange blevet sat til debat af mange i communitiet, men han formår alligevel at komme forholdsvist langt stort set hver eneste gang han møder op. Nyrnz spiller på nuværende tidspunkt for Clan eSpuma, hvor han er Team Leader for deres Fifa afdeling.

Nyrnz havde forventningerne i orden, trods en mangelfuld forberedelse:

Jeg forventer at finde det gode spil frem. Solid defensiv, med hurtigt kontraspil. Håber på top 8, skal bare ikke i straffesparkskonkurrence, så går det nok.

Min forberedelse har ikke været den bedste med en masse ferie og rejser. Så der har ikke været så meget tid til FIFA. Her ugen op til, skal jeg dog nok få spillet en del.”

Nyrnz top 3 var, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund, August ‘Agge’ Rosenmeier og Claes ‘KegleKongen’ Hansen, hør her hvorfor:

”Lasse og Agge er utroligt tæt, dog tror jeg at han så gerne vil vinde på hjemmebane, at det giver ham det ekstra, så han vinder. Jeg regner også med at Claes når langt, hjemmebanen bærer ham frem og samtidig så er han i en rivende udvikling.

Vi har efterhånden set dig med fremme til mange turneringer, men du har tit lige manglet det sidste for at være med hvor det er rigtig sjovt, er det i Odense vi får det at se? ”

Det vil jeg da håbe, jeg skal bare som sagt undgå straffesparkskonkurrencer, for dem taber jeg.”

Kenneth ’Bankeren’ Bank – FIFA Team Copenhagen

Kenneth har flere gange vist prøver på sit flotte spil, men mangler tit lige det sidste held til turneringerne for at komme rigtig langt. Efter at Pilm har forladt FIFA Team Copenhagen, og Paw er blevet forhindret i at dukke op i Odense, er det for alvor blevet lagt over på Kenneth at skulle hive en flot placering hjem til københavnerne.

Kenneth havde følgende at sige om hans forventninger og forberedelse til turneringen:

”Jeg forventer en turnering med et super fedt setup, og med en god stemning! Forventningerne til min egen præstation er dog lidt begrænset til turneringen, da jeg rent spillemæssigt ikke har ramt formen endnu. Håber dog på at kunne klare mig igennem til slutspillet.

Jeg forbereder mig som altid ved at få spillet en masse kvalitetskampe. Samtidigt har jeg arbejdet meget på den mentale del.”

Hans top 3 lød således:

”Jesper ’Pilm’ Prang, Lasse ’Kongen’ Bækkelund og Lars ’PrimeTurbo’ Korreborg. Og hvis jeg endelig skulle sætte penge på en af de 3, ville det nok blive Pilm. Han har et absurd højt topniveau, og så har han jo vundet før.”

Christian ’Corell’ Corell – Clan eSpuma

Corell har været lidt on & off på Fifa scenen det sidste stykke tid, både på grund af økonomien, men også på grund af tiden. Corell er dog alligevel en spiller man altid kan regne med leverer en god præstation, og som altid er med fremme i minimum slutspillet. Dette blev også vist til The Experience, hvor han endte med en 4. plads efter et nederlag på straffe i en tæt kamp mod Wahed. Corell var også blandt de 15 spillere der spillede om at kvalificere sig til ECWC tilbage i oktober.

Corell forventede følgende af turneringen i Odense:

”Jeg forventer et godt organiseret arrangement med en god Fifa-stemningJeg er ikke rigtigt forberedt, da jeg næsten lige er kommet hjem fra en 3-ugers ferie, men de sidste 6 dage op til turneringen har jeg spillet en del, og jeg håber, at jeg har fundet et nogenlunde flow.”

Corell havde følgende kommentar til hans top 3, samt hans on/off tid til turneringer:

”Min top 3… Har været lidt ude af det store Fifa-community, så det er måske svært for mig at pege på en top 3. Men jeg går vel ikke galt i byen ved at vælge de sædvanelige 3 bedste, som er August ‘Agge’ Rosenmeier, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Rækkefølgen af dem har jeg ingen idé om.

Ja, jeg har nemlig været lidt on & off, men det har også været noget at gøre med at størstedelen af turneringerne har været i det mørke Jylland. Så hvis de bliver ved med at ligge i Jylland, så må jeg nok forblive som en lidt on & off spiller pga. økonomi og tid. Det bliver dog helt sikkert sjovt at spille en turnering igen.”

Det var første del af optakten til CULT Cola Odense Open, følg med i morgen hvor vi kigger på seed 13-15.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.