En offentlig hemmelighed er endelig blevet annonceret  på den danske FIFA scene. Efter kontraktforhandlingerne er de fire spillere fra Chiefs of Copenhagen, Daniel Barnewitz, August ‘Agge‘ Rosenmeier, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg og Mathias ‘Revi‘ Iversen, nemlig skiftet til Copenhagen Wolves. Simon Juul Mortensen fortsætter som manager for de fire spillere.

Copenhagen Wolves har tidligere haft en FIFA-afdeling, hvor netop August Rosenmeier og Mathias Iversen var en del af holdet sammen med svenskeren Ivan ‘BorasLegend‘ Lapanje.

Dermed skal de gamle Chiefsspillere fortsat tage kampen op mod Tricked eSport, som for ikke så længe siden blev kåret til Danmarks bedste FIFA team efter deres sejr ved FIFA Team Challenge.

Vi har taget en snak med en af spillerne og Chiefs gamle medejer, Daniel Barnewitz.

 

“Hvad synes du om jeres aftale med Wolves?”

Det er nok det bedste, der overhoved kunne ske for os. Vi har brugt rigtig meget tid og energi på at starte Chiefs, så det krævede noget helt ekstraordinært for at få os til at lukke det ned, og det kunne Wolves give os.

“Skal vi forvente nogle ændringer på den måde I har gjort tingene på i Chiefs?”

“Altså først og fremmest så bliver Agge og jeg udelukkende spillere og derudover har Wolves en anden markedsføringsstrategi. Men for os i FIFA afdeling, bliver der ikke ændret det store.”

 

Også manager Simon Juul Mortensen var meget glad for aftalen og udtalte følgende efter annonceringen:

I dag tager vi springet fra at være et lille hold, til at lege med blandt de helt store internationale organisationer. Da vi fik tilbuddet om at komme med i Wolves, var ingen af os i tvivl, og vi har alle arbejdet hårdt for at det kunne lade sig gøre. Ligesom Chiefs var med til at ændre FIFA-verdenen, tror vi også, at vi i samarbejde med Copenhagen Wolves kan skabe noget rigtig stort!“, lød det altså fra Simon Juul, som delte begejstringen med Wolves’ CEO, Jakob L. Kristensen:

“Today embodies everything we are trying to build with Copenhagen Wolves as we add a young individual who is not only a champion but also consummate professional. August takes his status as a role model extremely serious and has shown time and time again that his dedication to his craft is second to none. We are truly excited to see how we can help him grow and achieve even more goals in the future. To make sure that the Copenhagen Wolves will be the clear and shining star in the Nordic FIFA scene we have signed the former Chiefs of Copenhagen team who consists of talented and dedicated young people looking to make their own name shine in 2015.”

 

Dermed er der lagt op til en spændende tid i dansk FIFA, hvor Copenhagen Wolves og Tricked Esport sandsynligvis kommer til at kæmpe en hård kamp om de helt store titler, mens også Clan eSpuma har fået stærke sponsorer i ryggen og dermed har gode muligheder for at opbygge et stærkt fundament.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.