Kun fire spillere er tilbage i denne sæsons Champions League på Dansk FIFA Liga. Den forsvarende mester, Lars ‘Primeturbo‘ Korreborg fra FIFA Team Copenhagen, valgte ikke at stille op denne sæson, ligesom finalisten, Kenny ‘Ennyzor‘ Jensen, heller ikke var at finde på deltagerlisten, så der var rigtig gode muligheder for at levere resultater denne gang. Efter fire spændende kvartfinaler kunne Claes ‘FTN_CH66DK‘ Hansen, David ‘NoobKillerDavid‘ Nguyen, Jesper ‘Muffersej‘ Laursen og Jeppelk se sig selv i semifinalen, som denne gang ser ud til at være helt åben og uden de store favoritter. Vi tog fat i Claes Hansen for at høre om hans chancer for at vinde turneringen i denne sæson:

Jeg forventer helt klart at vinde denne sæson. Jeg synes, at jeg har spillet en rigtig god turnering indtil videre, og hvis det fortsætter de sidste kampe, ser jeg gode muligheder for at vinde. NoobKillerDavid, som jeg skal møde i semifinalen, har jeg kun spillet mod en gang på ps4, hvor vi spillede uafgjort, så jeg ser det som en meget lige kamp, men jeg tror, at hvis jeg spiller, som jeg har gjort indtil videre, så hiver jeg finalepladsen hjem”, lød det altså fra Claes ‘FTN_CH66DK‘ Hansen, der også håbede på at kunne udnytte den gode form til at præstere bedre i de kommende offline turneringer.

Det er allerede nu muligt at tilmelde sig næste sæsons Champions League, og det kan du gøre her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.