Kylian Mbappé, Pierre-Emerick Aubameyang og Thiago Silva er blandt andre på listen over de 60-41 bedste spillere i FUT 19.

Så spidser det for alvor til ift. annonceringen af de nye FIFA 19-ratings, hvor vi netop har fået den første 88’er at se. PSG-forsvaren Thiago Silva har nemlig igen i år fået tildelt 88 i rating.

Han er dog langt fra den eneste centerback, der i dag pynter spillerlisten. Raphael Varane med 86 ser mildest talt uhyggelig god ud, mens spillere som Samuel Umtiti og Jan Vertonghen begge er blevet udstyret med 87 i rating. Den muligvis mest “overpowered” spiller i vores øjne kunne derimod godt ligne Kalidou Koulibaly, der har henholdsvis 88 i defending og 86 i fysik samt naturligvis 72 i pace, som blot kommer til at føles endnu hurtigere pga. hans enorme fysik i løbeduellerne.

En anden spiller, som du heller ikke skal løbe om kap med, er angriberen Pierre-Emerick Aubameyang med 87 i rating. 94 i pace, 84 i afslutning og en opgradering i skillmoves fra 3 stjerner til 4 gør Arsenal-strikeren til en af spillets bedste angribere.

Når det så er sagt, så er der naturligvis kun én, som virkelig skinner igennem på dagens liste.

Kylian Mbappé

Som du kan se herover bliver VM-vinderen Kylian Mbappé en af de absolut hurtigste spillere i FIFA 19. 96 i pace og 89 i dribling bliver ikke sjovt at skulle forsvare sig imod. Og så læg lige 5 stjerner i skillmoves oveni i dette. Den franske gulddreng bliver uden tvivl et af spillets bedste kort og kan meget vel også blive sat op i angrebet fra kampstart af, da hans afslutninger bestemt heller ikke kommer til at fejle noget med 81 i overall.

Se hele listen her

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.