Sports-Gaming.dk ønsker at være det førende medie indenfor FIFA og alle de ting der rører sig dér, og nu kan vi præsentere endnu en dygtig skribent til vores kompetente team – nemlig Jesper ‘Pilm’ Prang.

Jesper har en fortid som både top-spiller og coach, og er stadig yderst aktiv i spillet hvor resultaterne også stadig er imponerende flotte. Vi har taget en kort snak med Jesper omkring hvorfor han nu joiner Sports-Gaming.dk

“Den primære grund skal nok findes i at jeg for første gang i næsten 4 år er uafhængig af et hold, og derfor har lidt ekstra frihed til at gøre nogle andre ting indenfor FIFA der interesserer mig. Her har det at skrive og snakke om alt der rører sig her altid været noget jeg har haft i baghovedet, men først nu noget jeg for alvor gør noget ved.”

Jesper kommer med en værdifuld erfaring fra branchen, og samtidig har han efterhånden været med så længe, at han kender alt til hvad der foregår både foran og bag ved linjerne.

“Jeg håber at kunne bidrage med en masse ekspertviden, og vil skrive dybdegående om især de internationale turneringer. Yderligere også alt hvad der rører sig i form af kvalifikationer og FUT Champions når det er relevant. Overordnet set bare sprede det gode ord og skrive seriøst og dedikeret om emnet.”

Der skal lyde et stort velkommen til Jesper ‘Pilm’ Prang, og vi ser frem til at nyde hans arbejde i fremtiden.

Går du også selv med en skribent i maven, så tøv endelig ikke med at kontakte os – skriv til kristoffer@sports-gaming.dk hvor du fortæller lidt om dig selv, hvad din erfaring er og hvad du godt kunne tænke dig at skrive omkring.

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.