For et par dage siden, hørte vi August ‘Agge’ Rosenmeier annoncere holdet som han har sat som 1. prioritet til dette års FIWC, nemlig uden den største overraskelse, Brasilien. Eftersom han er højt seedet, betyder det, at han nok vil spille med dem i gennem hele turneringen, og derfor er hans 2. prioritet ikke noget han skal gå nøje i dybden med. Det skal de lavere seedede spillere til gengæld. I blandt dem er vores anden danske repræsentant, Lasse ‘Kongen’ Bækkelund.

Efter formentlig mange timers træning og overvejelser, offentliggjorde Bækkelund så her til aften på sin Facebook-side, at Frankrig vil være det andet hold som han tager med til München i næste måned.

Vi fangede hurtigt Kongen for at høre en kommentar omkring holdvalget:

 

“Du har altså netop annonceret at Frankrig bliver din 2. prioritet. Hvorfor faldt valget på dem?”

“De er det 2. bedste landshold i spillet ifølge mig, og klart det hold, der passer bedst til min spillestil – sammen med Brasilien.”

“Hvilke hold tror du bliver de mest populære at vælge?”

“Jeg tror at de fleste, ligesom jeg selv, har valgt Brasilien.”

“Kan holdvalget være det, der i sidste ende betyder mest?”

“Bestemt ikke. Nu da ingen får lov til at spille med Real Madrid, så handler det væsentligt mere om, at være den bedre spiller i år.”

“Hvad er dine tanker bag idéen om, at kun bruge landshold i stedet for frit holdvalg?”

“Det er perfekt. Det gør i hvert fald mine egne chancer større, og jeg tror, at det kommer til at gøre ondt på de spillere, som normalt bare abuser Ronaldo”

 

Selvom begge danskere nu har valgt deres hold, skal I ikke tro optakten stopper her. Vi bliver selvfølgelig ved med at følge de to storspillere i deres opvarmning til FIWC.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *