Det har længe været kendt af FIFA eWorld Cup ville blive afviklet i London i dagene 2. – 4. august, men i dag blev der også sat navn på venue for turneringen – det bliver intet mindre end O2 Arena i London.

Samtidig med at venue blev annonceret, blev sløret samtidig løftet for den nye ambassadør for turneringen, og det bliver den verdenskendte fodboldspiller Mesus Özil. Han kommer til at overrække trofæet til vinderen af turneringen, og samtidig kunne man forestille sig at han byder spillerne velkommen ved turneringens start.

Til den store finaledag bliver det muligt at deltage som tilskuer, og det kræver ikke andet end at man køber en billet – 10 pund for en standard billet, og 25 pund for en VIP billet. Udover de sidste kampe i eWorld Cup, så vil der også blive afviklet en Celebrity turnering inden finalerne – hvem der skal dyste mod hinanden ved vi ikke endnu, men mon ikke godt der kunne være en prof. fodboldspiller eller to imellem deltagerne.

12.00: Dørene åbner
13.00 – 15.00: Semifinaler
15.00 – 17.00: Celebrity Tournament
18.00 – 20.00: Finaleshow

Læs mere og køb billet til finaledagen her. 

Sports-Gaming.dk forventer at sende crew afsted til London for at dække det hele fra nærmeste hold – mere info om dækningen kommer senere.

Sports-Gaming.dk er inviteret til London af EA for at dække turneringen på nærmeste hold – følg med live her på siden fra 2. august!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.