For et par dage siden annoncerede den danske verdensmester August ‘Agge’ Rosenmeier sit valg af coach til det kommende verdensmesterskab i FIFA, FIWC, og valget faldt på en dygtig FIFA-spiller, en team-mate og en af hans gode venner, Daniel Barnewitz. Vi har talt med dem begge to omkring dette valg.

August ‘Agge’ Rosenmeier
“Du har valgt at tage Daniel Barnewitz med som coach. Hvorfor faldt valget på ham?”
“Fordi han er min ven uden for FIFA og han er en, man altid kan regne med. Samtidig har han noget taktisk snilde og er god til at tage temperaturen på kampene.”

“Hvad kan Barnewitz tilføje dit spil, som du ikke naturligt har?”
“Det, han kan tilføje, er nok noget mentalt aspekt samt give noget god forberedelse i form af analyse af mine modstandere. Og så selvfølgelig er han god at træne og sparre med op til turneringen!”

Daniel ‘Barne’ Barnewitz

Agge og dig er gode venner udenfor FIFA-scenen – er det en af grundene til at han har valgt dig som coach?
“Det er klart at man skal komme godt ud af det med hinanden udenfor banen – så ja, det spiller en stor faktor. Dog håber jeg da han også har valgt mig pga. mine evner indenfor FIFA og taktik.”

Agge er jo forsvarende verdensmester, og kan de fleste aspekter af spillet. Hvor føler du, at du kan hjælpe ham mest?
“Først og fremmest kommer jeg til at sparre meget med Agge op til VM og sørge for, at han kommer i form op til turneringen. Derudover handler det nok mest om at tage temperaturen på kampen og sørge for, at han spiller klogt. Det er ikke fordi jeg sidder og siger, om han skal lave step over til højre eller venstre midt under kampen.”

Hvad er dine forventninger til Agge til FIWC i München til sommer?
“Det er svært at sige når FIFA er som det er, men jeg håber selvfølgelig på at han vinder og jeg ved at han også sagtens kan det, hvis han har marginalerne med sig.”

Vi ønsker naturligvis dem begge to alt held og lykke i München til sommer!

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.