SÅ SKETE DET: Brøndby IF melder sig ind på eSport-scenen og signer tre FIFA-spillere, der fremover skal bære fodboldklubbens gule trøjer til diverse FIFA-events.

Rygterne har længe stået på om, hvorvidt den danske Superligaklub, Brøndby IF, angiveligt skulle have vist interesse for at blive repræsenteret på den virtuelle fodboldbane.

Nu kan alle disse rygter så endelig blive bekræftet.

Vestegns-klubben har nemlig hentet hele tre FIFA-spillere ind, der i fremtiden skal repræsentere holdet i eSportens verden, og det bliver i form af Arbejdernes Landsbank som hovedpartner.

Der er her tale om Jesper ‘Pilm’ Prang, Wali ‘Kaz’ Kazmi og Marcus ‘MJ’ Jørgensen, som alle tre er blevet enige med klubben om en kontrakt. Annonceringen tog sted torsdag formiddag klokken 10:00 på Brøndbys mange medier, hvor holdets nye ansigter blev præsenteret.

Marcus Jørgensen. Foto: Brøndby IF

Det er lykkedes os at få et par kommentarer fra Brøndbys tre nye FIFA-satsninger.

“Det er jo et kæmpe projekt, som jeg er utrolig stolt af, at jeg kan være en del af. Brøndby giver mig så mange nye muligheder, og det ser jeg utrolig meget frem til. Jeg tror, at vi kommer til at gøre det utrolig godt. Jesper og jeg har spillet 2vs2 i et godt stykke tid nu, og vi betegner os selv som det bedste 2vs2-par, så at vi kan forenes på et hold er kun godt. Vi alle tre har hver vores ambitioner og mål, og jeg tror på, at vi alle tre kan få indløst de fleste af dem,” fortæller Marcus Jørgensen, der for nyligt opnåede en 4.plads til Nordic Champion, hvor 32 af nordens bedste FIFA-spillere kæmpede med om 100.000 svenske kroner.

Også Wali Kazmi er meget optimistisk omkring sit nye skifte og fortæller således:

Wali Kazmi. Foto: Brøndby IF

“Jeg glæder mig så meget til at komme i gang med dette projekt. Det er et rigtigt spændende skridt for mig, og nu ser jeg bare frem til at trække trøjen over hovedet,” lyder det fra holdets yngste spiller på blot 15 år, der yderligere også mener, at de tre drenge passer perfekt sammen som et hold.

“Jeg synes, at denne trio er perfekt. Jeg er utrolig glad for at starte dette projekt med netop de to, fordi vi får det til at fungere rent socialt, og samtidig gør de mig til en bedre spiller. Og rent spillemæssigt er de, ifølge mig, Danmarks bedste duo hvad angår 2v2, så det er kun positivt.”

Holdets sidste mand er Jesper Vincent Prang, og hvilke følelser stod han med lige nu?

Jesper Vincent Prang. Foto: Brøndby IF

“Kun positive følelser! En stor glæde over at være en del af noget så stort som Brøndby IF, og samtidig stolthed over at være nået så langt med FIFA at man nu kan tage det op på næste niveau. Det kan nærmest ikke beskrives, hvor meget skiftet betyder for mig. Der er så mange aspekter i det, at det nærmest ikke er til at remse op. Fra det faktum, at en af Danmarks allerstørste klubber viser tiltro til ikke kun mig, men FIFA generelt er smukt, og ydermere, at jeg står med trøjen sammen med to andre spillere som jeg har det så godt med,” siger holdets uden tvivl mest rutinerede ræv, som har mange års eksistens på den danske FIFA-scene med flere store sejre.

‘Pilm’ har også sit eget bud på, hvordan FIFA-scenen ser ud om nogle år i forhold til Superligaklubbernes indtræden.

“Jeg tror, vi kommer til at se endnu flere danske klubber træde ind på scenen, da fusionen mellem fodbold og FIFA i mine øjne er så oplagt. Det er i hvert fald noget jeg uden tvivl også vil hilse velkommen. For at det skal være realistisk handler det for mig om at gå forrest og forsøge at repræsentere BIF så godt som muligt på alle parametre, så ikke kun de, men også andre Superliga-klubber kan se at det her kun er starten”

Brøndby IF’s marketingschef, Thomas Skov Petersen, fortæller således om det nye hold, der kommer til at gå under navnet Brøndby eSport:

“Vi har i første omgang valgt at fokusere på FIFA-spillet, fordi fodbold er vores DNA. Der er en klar sammenhæng mellem Brøndby IF’s primære aktivitet og interessen i spillet fra vores fans,” og siger blandt andet også:

“Det er tænkt som en måde at engagere vores yngre fans endnu mere i Brøndby IF, og så er det for at give både yngre og ældre generationer, der deler en passion for Brøndby IF og FIFA-spillet et fællesskab i FIFA-spillets univers”

Hermed har vi et nyt FIFA-team på banen – du kan følge dem på deres Facebookside lige her.

Læs også: Mød Verdensmesteren til Danske Bank FIFA Cup

Foto: Brøndby IF

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *