Mandag aften var der igen indbudt til FIFA på Dan’s Poolhall i Aalborg, og hele 48 spillere var mødt op for at få den sidste FIFA-lyst stillet inden julen står for døren.

Den mest besøgte Dan’s Poolhall FIFA Series nogensinde, blev en spændende turnering med mange lige kampe, men alligevel gik alle forhåndsfavoritterne videre fra gruppen forholdsvis ubesværet – dog var største overraskelse at undertegnede i gruppen tog 9 point og blandt andre slog sidste turnerings vinder Alen ‘Arrow’ Barakovic i gruppefinalen.

Jeg kom hurtigt ned på jorden igen med nederlag før der kom leaderboard point på højkant, så gruppesejren må betegnes som rent held, mens Arrow fra Wicked Gaming derimod fik et “wake up call” – der skulle andet spil findes frem hvis endnu en sejr skulle komme på tale. Med en samlet målscore i slutspillet på 11-3 fik Arrow vendt spillet og han kunne derfor endnu engang stå med sejren på Dan’s Poolhall – virkelig imponerende.

Se leaderboard

I finalen stod han overfor Peter ‘DiegoMaister’ Rosenmaier, og med en 1-0 føring skulle sejren bare køres hjem. Et rødt kort i midten af 2. halvleg gjorde dog at der kom spænding i kampen, men DiegoMaister kom aldrig helt tæt på, og derfor kunne Arrow igen gå hjem med 500 kr., en mus fra Geekunit.dk og et gavekort.

Næste turnering er mandag d. 9. januar, så sørg for at få købt billet – vi forventer udsolgt endnu engang, og der er ikke plads til flere end de 48 deltagere. Køb billet til næste turnering

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.