Mandag aften var vi igen samlet på Dan´s Poolhall i Aalborg til den fjerde turnering i rækken. Ud over de gode præmier bestående af kontanter, gavekort og merchandise, så var der også leaderboard point på højkant. Efter d. 5. turnering vil top 16 blive inviteret til en slutturnering med større præmier, så der er noget at kæmpe for.

Se leaderboardDSC03865

I 1mod1 turneringen så vi en masse gode kampe, og et stort antal yderst kompetente Fifa spillere. Vinderen af de sidste to turneringer, Marco, formåede ikke i denne omgang at gå hele vejen da han måtte kapitulere overfor sine gode kammerat Sebastian Bæk efter en spændende og intens straffesparkskonkurrence.

I finalen så vi den tidligere vinder Kragefucz imod den tidligere finalist Stefan Bang Pilgaard, og efter en tæt kamp blev det Stefan der kunne juble efter at have sikret 2-0 sejren med et mål i slutminutterne.

Sideløbende med hovedturneringen kørte vi også en 2mod2 turnering, og de 8 hold der deltog skulle igennem en knock-out turnering med loser bracket også – det vil sige at alle fik en ekstra chance selvom de tabte en kamp. Turneringen blev noget længere end planlagt, men sådan kan det gå nogle gange – det forbedrer vi til næste gang!

I finalen så vi Tekken 3 i mod Gug BK, og på grund af ovenstående struktur med loser bracket, skulle Gug BK vinde 2 kampe i træk for at få sejren da de tidligere havde et nederlag i turneringen. Gug BK vandt da også første kamp, men  Tekken 3 fik styr på spillet og efter en sejr i 2. kamp hev de den samlede sejr hjem.

På det vindende hold i 2mod2 så vi vinderen af 1mod1 turneringen, Stefan Bang Pilgaard, så det blev altså en imponerende indsats som blev krydret med sejr i begge aftenens turneringer.

Billeder fra turneringen kan ses her

Næste turnering er om små to uger, nemlig d. 14. april, og der kan købes billet her.

Næste turnering vil også være sidste mulighed for at skrabe point sammen til leaderboard, så der vil virkelig være noget på spil. Slutspilsturneringen spilles mandag d. 28/4, men kun top 16 på leaderboard vil blive inviteret, så det kræver nok minimum 12-15 point for at komme i det fine selskab.

Vi vil også næste gang køre en 2mod2 turnering, og vi skal nok sørge for at turneringen ikke varer lige så længe næste gang. Det vil fuldt ud være muligt at deltage i begge aftenens turneringer.

Køb billet til 2mod2 turneringen (100 kr. + gebyr)