Nu skal du ikke blive forskrækket, men i næste weekend kommer en række udvalgte FUT-kort “til live”, når ‘Ultimate Scream’ vender tilbage i anledningen af Halloween, der skal fejres.

I går aftes kunne EA annoncere, at fænomenet ‘Ultimate Scream’ officielt laver sit comeback i FIFA Ultimate Team.

De 23 udvalgte kort er allerede til stede i pakkerne, men de bliver først for alvor uhyggelige, når de “kommer til live” den 28. oktober. Dagen derpå udgår de til gengæld i pakkerne, og ønsker man at få fingrene i et eller flere af dem, skal man derfor sørge for at få det inden denne weekend. Samtlige spillere fra den 28. oktober til 1. november oplever nemlig en kæmpe opgradering, inden de på den anden side af 1. november får deres normale stats tilbage.

Til forskel fra sidste år derimod, tyder det i år på, at disse fem dage ikke bliver de eneste dage, hvor spillerne opnår uhyggelig-gode stats. I videoen fremgår det nemlig, at kortene vil få et stat-opgradering på andre “spooky” tidspunkter i år. Fredag den 13. kunne her være et meget godt bud på følgende.

I mellem årets annoncerede navne er blandt andre Mesut Özil, Karim Benzema, Vincent Kompany, Yannick Carrasco og ikke mindst Frank Ribery, hvis stats nu ligner de stats, franskmanden plejelede at være i besiddelse af.

Du kan se alle annoncerede kort lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.