Mandag formiddag kunne et nyt, stort projekt for August ‘Agge’ Rosenmeier blive skudt i vejret. Den danske FIFA-stjerne har nemlig fået sin helt egen manager – mød ham i dette indslag.

2017 må siges at være startet med et brag for den danske FIFA-scene, der indtil videre har budt på flere store planer og projekter til gavn for fremtiden.

August Rosenmeier til ESWC 2014 i Paris.

Mandag formiddag kunne et nyt projekt sågar blive præsenteret. Et projekt, der kommer til at involvere Danmarks helt egen FIFA-stjerne, August ‘Agge’ Rosenmeier, som nu også er i besiddelse af en personlig manager.

Navnet er Daniel Sichlau, og han kommer i fremtiden til at hjælpe Agge med at drive alt det sportslige- såvel som mest af alt det kommercielle arbejde.

Sports-Gaming har mødt Paris Saint Germain-spillerens nye manager, og I kan nu høre mere om Daniel Sichlau, der her præsenterer sig selv:

“Jeg er autodidakt journalist og iværksætter med nogle år på bagen efterhånden. I foråret 2016 var jeg med til at stable fodboldmediet ‘Mediano’ på benene, hvor jeg arbejder til daglig som journalist og med at udvikle mediet som sådan. Ift. Management har jeg en fortid som manager for bandet Julias Moon, som senere blev signet af NMS og Republic Records (USA).”

Men hvordan var det så lige, de to stødte ind i hinanden?

August Rosenmeiers nye manager, Daniel Sichlau.

“August og jeg har gennem længere tid haft en dialog vedrørende karriere og de overvejelser der følger med. Jeg har fungeret som en slags sparringspartner med ham løbende.
Denne dialog har så udviklet sig til at køre på næsten daglig basis og derfor blev vi enige om at lave en fast aftale. Sportsligt er Agge en fortrinlig atlet, og jeg skal hjælpe til med, at han næsten udelukkende kan fokusere på sine sportslige præstationer,” lyder de positive ord fra Daniel Sichlau om det kommende samarbejde.

Til gengæld måtte han ærligt erkende, at det med FIFA på konkurrenceplan er noget, som han først for alvor kommer til at blive præsenteret for nu.

“Jeg vil være helt ærlig og sige, at jeg ikke har haft den store kendskab til den danske- eller internationale FIFA-scene før jeg lærte Agge at kende, men nu har jeg efterhånden dannet mig et billede af en sportsgren og en stor portion atleter med stort potentiale. Jeg kendte selvfølgelig til Agge i forvejen og var meget imponeret af hans præstationer såvel som hans ambitiøse og arbejdsomme personlighed. Det er fantastisk at se, at Danmark (og hermed også mig selv) er ved at få øjnene op for FIFA. Jeg er selv en nørd, der elsker en god Karriere med engelske hold, men slet ikke god nok til online endnu.”

Til slut løftede den nye FIFA-manager også sløret for nogle af samarbejdets fremtidige projekter.

“Agge er sportsligt på et utroligt højt niveau, men vi vil gerne bygge videre på hans platform og løfte ham yderligere. Vi vil gerne udvikle kommercielt og mediemæssigt. Jeg er af den overbevisning, at Agge og andre esports-atleter har lige så meget ret til indslag i bedste sendetid som badmintonspillere eller svømmere. Vi kommer til at fortsætte det tætte samarbejde med Red Bull og PSG eSport ligesom vi vil sætte nye standarder på andre områder. Vi kommer til at løfte sløret løbende, men jeg kan allerede nu sige, at det bliver rigtig godt.”

Det runder dermed af for dette indslag, hvor der ingen tvivl er om, at Daniel Sichlau har store planer med den danske eSport-atlet – hvad kan det mon blive til?

Læs også: Næsten 2.000 seere så med: Fredberg rammer 40-0 i FUT Champions

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *