August ‘Agge’ Rosenmeier skal i sommeren 2018 stille op for Danmark ved eCOPA Champions Finals, efter at han formåede at slå de andre danske FIFA-spillere fredag aften i en dansk kvalifikation.

Fredag aften afviklede Coca Cola og GameReactor de afgørende kampe i den danske kvalifikation til VM-kvalifikationen, eCOPA Champions Finals.

Her blev det den nærmest uhyggelig formstærke August ‘Agge’ Rosenmeier, der kunne bygge videre på sin FIFA 18-succes og sikre sig selv en rejse til en værdi af angiveligt 20.000 kroner, som tilmed giver plads i turneringen, der dog først løber af stablen i juni måned næste år.

Han var i går aftes i blandt de sidste fire sammen med Mohamad ‘Bacha’ Al-Bacha, Jesper ‘Pilm’ Prang og Lars ‘PrimeTurbo’ Korreborg. Sidstnævnte var Agges modstander i semifinalen, hvorefter Hashtag United-spilleren med en sejr over PrimeTurbo formåede at fortsætte sit fremragende spil imod Pilm, der måtte “nøjes” med en PlayStation 4 Pro, imens PrimeTurbo og Al-Bacha hver især kunne gå derfra med 1 stk. Coca-Cola college jakke til hver plus 2 rammer Coca-Cola Zero Sugar.


Dermed bliver det altså, ikke forfærdelig overraskende, August Rosenmeier, der skal repræsentere Danmark til den store finale, hvor det bliver muligt at sikre sig selv en plads til FIFA eWorld Cup.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.