Sidste år tog de fusen på samtlige danske FIFA-topspillere ved at gå hele vejen i tredje udgave af Elgiganten Cup. Nu vender ‘FC Twins’ i form af Jakob og Simon tilbage for at forsvare sin titel som Danmarks bedste 2v2-hold.

Blandt mange hundrede deltagende 2v2-hold til Elgiganten Cup #3 blev det i sidste ende de to tvillinger, Jakob og Simon, også kendt som FC Twins, der formåede at løbe med 10.000 kroner samt en masse gear efter en fremragende præstation i finalen, hvor det lykkedes dem at slå Mikkel ‘Hjorth’ Bach og Daniel ‘Dingo’ Kristensen.

Nu vender Elgiganten Cup så endnu engang tilbage, og det samme gør sidste års to vindere altså.

Inden da har vi taget en snak med de to tvillinger, der først og fremmest kigger tilbage på den store oplevelse, de havde sig tilbage i oktober måned 2016.

Sejren betød jo en del for os, selv om vi ikke regnede med at vinde turneringen. Men det var helt sikkert nogle fede premier, som vi vandt, og som vi var rigtig glade for. Det var den fedeste følelse at vinde foran Danmarks bedste. Vi følte lidt, at vi var uovervindelige, og at ingen kunne slå os,” fortæller de to tvillingebrødre, som peger på én særlig egenskab, der formentlig var med til at sikre de sidste marginaler.

Jeg tror mest, at vi vandt på grund af, at vi er tvillinger, og da vi ved, hvad hinanden gør i FIFA. Vi kender hinanden ud og ind.

Til trods for at have slået sit navn fast i FIFA-scenen har Jakob og Simon derimod ikke deltaget i nogle turneringer udover Elgiganten Cup 2v2.

Her i det sidste år har vi ikke deltaget i nogle som helst turneringer, så vi må se, hvor langt det bære i dette års Elgiganten Cup,” lyder det nemlig fra de to unge drenge, der dog er fint tilfreds med bare at kunne være med i Sørby-hallen.

Vi synes, at Elgiganten Cup er en mega fed turnering, specielt fordi præmierne er så gode, men også fordi, at alle de bedste er med. Selvfølgelig vil vi dog gøre alt for at forsvare vores titel, selv om det bliver utroligt svært,” siger tvillingerne sidst men ikke mindst.

Har du og din gode FIFA-kammerat (eller søskende) endnu ikke sikret jer billetter til årets Elgiganten Cup, der afvikles den 30. december, så skynd jer da endelig at læse meget mere om turneringen, samt hvordan I tilmelder jer, lige her.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.