Så er det blevet den 6. December, en ny dag, og en ny låge skal åbnes i vores julekalender 2014.

I dag er det blevet tid til at hylde en dansk spiller, der helt sikkert har haft et godt og interessant FIFA år. Spilleren vi taler om er Daniel “Barnewitz” Barnewitz.  

2014 har været et år fyldt med oplevelser for Barnewitz. Hvor han blandt andet blev Danmarksmester i 2v2 sammen med holdkammeraten, Lars “PrimeTurbo” Korreborg. Det blev også til et overraksende exit med det professionelle team Tricked eSport, der istedet blev skiftet ud med et andet professionelt FIFA team, nemlig Chiefs of Copenhagen, som han var med til at starte op. Vil du vide mere om klubbens opstart, kan du læse om den her fra da de deltog i vores julekalender d. 2 december.

Vi har taget en snak med Daniel Barnewitz om hans egen holdning til året 2014, det kommende år, samt skiftet til Chiefs of Copenhagen.

Barnewitz

“Hej Daniel. Hvordan har Fifa året 2014 været for dig?”

“Hej Mads. Det har været et lidt blandet år. Offline har jeg ikke præsteret, som jeg håbede på, pånær (delvist) Aalborg Open og så 2v2 DM, som jeg vandt med Lars. Online er det – som altid – gået super godt, toppet med 3. pladsen til Showmatch finalerunden.”

“Hvad er dit personlige største resultat i 2014? Kommer du til at overgå dette i 2015?”

“Enten sejren ved 2v2 DM eller 2. pladsen til TeX. Om jeg overgår det, ved jeg ikke, men jeg satser stærkt på, at Lars og jeg vinder DM igen næste år. Og mon ikke, at jeg som minimum kan skrabe en 2. plads ind til fremtidige turneringer.”

“Du har haft en masse fede FIFA oplevelser i 2014. Kan du udpege den største?”

“Det må nok være DM sejren. Ellers dét, at være med til at opbygge Chiefs med Agge og Simse. Det har været enormt spændende!”

“Har du nogle ærkerivaler som du elsker/hader at spille imod?”

“Hmm, nu har jeg mødt Agge et par gange langt inde i diverse turneringer, så det må vel næsten blive ham. Selvom jeg ikke har vundet nogle af kampene, så elsker jeg alligevel at spille mod ham, da det altid er en fornøjelse at måle sig med den bedste i verden, når det ikke blot er en træningskamp.”

“Hvad er planerne for året 2015? Hvilke turneringer regner du med at deltage i?”

“At nå højere op på ranglisten og få gode placeringer i alle de turneringer, jeg deltager i. Jeg kommer nok til at deltage til alle danske turneringer, der er værd at deltage i (nok kategori 3 og opefter). Derudover håber jeg på en international turnering og meget gerne flere.”

“Hvad er dine målsætninger for næste år?”

“(Er vel lidt besvaret i spørgsmålet ovenover :-))”

“Der er selvfølgelig lang tid til, og meget kan nå at ske, men hvem vinder DM 2015? Får vi alle fire fra Chiefs at se til finale-og bronzekampen?”

“For mig at se, må Agge være favoritten til DM-titlen. Og jeg tvivler desværre på, at det er os fire fra Chiefs der ender i top 4, da vi højst sandsynligt møder hinanden før semifinalerne. Dog er vi klart de fire bedste i DK, så hvis det rent bracketmæssigt er muligt, så sker det.”

“Hvilken placering har du på ranglisten efter 2015 er omme?”

“Svært at sige grundet de mange mindre turneringer rundt omkring i landet, men jeg regner med at hoppe ind i top 5.”

“Hvilken dansker kommer til at overraske mest i 2015? og hvilken dansker kommer til at skuffe?”

“Jeg tror at MrSuit kommer til at skuffe mest i FIFA 15. Spillet passer slet ikke til ham, da det kræver, at man er hurtig i tanke, handling og især ift. at kunne udføre og forsvare driblinger. Han har allerede skuffet ved de to første turneringer på dansk jord og derudover er Marcus Jørgensen allerede seedet over ham i FIFA Team turneringen på Trickeds hold.”

“Og så lige her til sidst. Kan du sætte ord på hvor fedt det er at være holdkammerat med Iver, Agge og Lars?”

“Det er fantastisk at være en del af det bedste hold i Danmark og når vi derudover klinger fantastisk indbyrdes, kunne det ikke blive meget bedre. Det skulle da lige være Simse, der som manager er prikken over i’et!”

“Har du nogle sidste ord?”

“Jeg vil gerne sige tak til Hungry.dk og Le Fix for overhoved at gøre Chiefs of Copenhagen muligt.”

Husk at følge nøje med i morgen, hvor vi vil skrive om et af de lidt mere utraditionelle og spændende FIFA Teams i det danske community.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.