Det har været en spændende rejse for Claes ‘Keglekongen Hansen i år 2015, som har budt på flere positive oplevelser. Hans år bliver rundet af med en plads i årets julekalender.

Fra en tidligere Tricked-spiller til en nuværende: Gårsdagens låge med Marcus Jørgensen bliver fulgt op med dagens spiller, som er Claes ‘Keglekongen‘ Hansen. Udover at være 5-dobbelt danmarksmester i  sportsgrenen kegler har Keglekongen også vist prøver på sit talent med en controller i hånden og et fodboldspil på skærmen, hvor han for alvor har fået sit gennembrud i 2015.lasse og claes

Det startede så småt i FIFA Team Fyn, hvor han var blandt de mest fremtrædende spillere på holdet, men midt på året stod Clan eSpuma klar med en kontrakt til den 18-årige fynbo, som greb chancen og hurtigt etablerede sig som en nøglefigur hos pumaerne. Det varede dog ikke længe, før et par gode præstationer endnu en gang gjorde ham eftertragtet på markedet, og så stod Tricked eSport pludselig klar til at hente Keglekongen, hvor han blev forenet med sin 2v2 makker, Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund. Sammen har de nemlig leveret flere overbevisende præstationer gennem 2015, hvor en 1. plads ved CULT Cola Odense Open 2v2 og en 2. plads ved Danmarksmesterskabet i 2v2 har været blandt højdepunkterne. Udover disse har Keglekongen også leveret gode præstationer ved Odense Opens 1vs1 turnering samt Aalborg Open. Den helt store præstation i FIFA 16 venter han dog stadig på.

Vi har snakket med Claes Hansen om hans stærke 2015 samt forventningerne til det nye år.

“Hvor tilfreds er du med dit år 2015 samlet set?”

“Året indtil FIFA 16-skiftet er jeg egentlig rigtig tilfreds med. Jeg leverede nogle gode præstationer både i 2v2 med Lasse, men også individuelt, hvor jeg faktisk føler, at det godt kunne have blevet til mere end 2 kvartfinaler, hvis jeg havde haft maginalerne på min side i de afgørende situationer. 2015 blev året, hvor jeg endelig kom frem på offline scenen, hvilket jeg selvfølgelig er meget tilfreds med. Efter skiftet til FIFA 16 er det dog gået lidt ned ad bakke, hvor jeg har måttet se mig slået ud i 2 gruppespil i træk, hvilket jeg selvfølgelig på ingen måde er tilfreds med, men den sidste aflevering og skarpheden har simpelthen ikke været der, desværre. Overordnet set kan jeg dog ikke været andet end tilfreds med 2015, da jeg er rykket fra ikke engang at være i top 50 på ranglisten til nu at være i top 10 og samtidig også har skrevet kontrakt med Danmarks bedste hold.”

“Er der en turnering, som du specielt har været tilfreds med og en, som du har været mindre glad for?”

“Den turnering, jeg har været mest glad for i 2015, er nok Odense Open, hvor jeg spillede noget af det bedste FIFA, jeg nogensinde har gjort, og havde jeg haft maginalerne på min side, havde det også rakt til mere end en kvartfinale plads. ESWC kvallen er uden tvivl den turnering, jeg helst vil glemme, det var en kæmpe skuffelse at ryge i gruppespillet.” 

“Du har i 2015 repræsenteret hele 3 hold og er nu en del af Tricked eSport. Hvordan har disse skifter været med til at flytte dig som spiller, og hvordan ser du på din hold-situation lige nu?”

“Jeg føler selv, at det har gjort mig til en bedre spiller, da alle skiftene har været et trin opad i forhold til niveauet. På nuværende tidspunkt har jeg absolut ingen intentioner om at forlade Tricked eSport. Det har lige siden, jeg startede med FIFA, været et af de helt store mål at komme på deres FIFA-hold, og jeg håber på at være en del af organisationen så længe som muligt.”

Hvis vi kigger et år frem: Hvor ligger du så på ranglisten og hvordan er dine præstationer til diverse turneringer? Hvad skal du i, forlængelse af dette, gøre bedre for at få et bedre år ned i 2015″

Jeg håber og tror på, at jeg kan kravle et par pladser højere op i løbet af det næste år, men det kræver selvfølgelig også, at jeg får niveauet op igen og leverer nogle topplaceringer. Jeg føler selv, at jeg efter den nye patch er begyndt at spille meget bedre, så nu skal der selvfølgelig bare arbejdes videre på det, og så skal 2016 nok blive et endnu bedre år end 2015, hvor jeg forhåbentlig også hiver den første titel hjem”

Claes ‘Keglekongen’ Hansen har allerede chancen for en titel 2. januar, hvor Elgiganten Cup bliver spillet. Det foregår med en 2v2 turnering, og her stiller han op med sin sædvanlige makker, Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund.

Følg med i morgen, hvor vi har snakket med Danmarks helt egen uofficielle verdensmester.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.