Så er det blevet d. 2. December, og dermed tid til at åbne en ny låge i vores julekalender her på Sports Gaming. I dag dukker det nye etablerede FIFA team, Chiefs of Copenhagen op, som har taget hele det danske FIFA community med storm.

Med en trup bestående af følgende 4 spillere: Lars “PrimeTurbo” Korreborg, Mathias “Revi” Iversen, Daniel “Barnewitz” Barnewitz og selveste verdensmester og tredobbelte Danmarksmester, August “Agge” Rosenmeier, er det også svært ikke at blive set som en storfavorit fra start af.

Holdet har kun eksisteret siden den 1. Oktober i år, men har allerede disket op med enorme præstationer som deltagelse til det uofficielle verdensmesterskab i Paris, hvor det desværre ikke blev til en 1. plads, men derimod to deltagende i Lars “PrimeTurbo” Korreborg og August “Agge” Rosenmeier.

Manden bag det hele er tidligere Sports Gaming Event planlægger/afvikler, Simon Juul Mortensen.

Vi har spurgt ind til ham og hans nye holds start på noget, der godt kunne ligne en start på noget mere professionelt FIFA på den danske FIFA-scene.

“Hej Simon. Hvordan er opstarten på Chiefs of Copenhagen gået her i slutningen af 2014?”

“Opstarten er gået rigtig fint. Vi fik de spillere vi ville have, og var heldige at finde to meget engagerede sponsorer, Hungry.dk og Le Fix, som viser rigtig stor interesse og støtte i vores arbejde. Vi havde et mål, der hed 1.000 facebook fans inden nytår, og det mål ramte vi inden for den første måned.”

“Hvilke præstationer som hold er I specielt stolte over?”

“Altså holdet var fuldt planlagt da Agge hev sind 3. DM titel i hus, men efter annonceringen er det klart PrimeTurbos ESWC sejr, samt drengenes spil i Paris, hvor Lars gik ubesejret igennem gruppespillet”

“Hvad er jeres forventningerne til 2015? Hvilke turneringer satser I på at vinde?”

“Jamen vores forventninger er som de hele tiden har været; “Vi skal ud og vinde alt vi overhovedet stiller op i.” Desuden håber og satser vi meget på 4 spillere til FIWC i år.”

“Du kan vel næsten kun være tilfreds med truppen som den ser ud nu, men kan der alligevel komme ændringer i 2015?”

“Med det niveau der er i DK for tiden, kan vi ikke se nogen forbedringer til vores hold. Det tror jeg heller ikke vil ændre sig i løbet af 2015.”

“Kan der evt. blive hentet udenlandske ind? “

“Som det ser ud nu, har vi ikke planer om at udvide til udlandet, simpelthen fordi de ikke har interesse i vores danske sponsor Hungry.dk, samt at vi lige nu hygger os vældig meget som en gruppe venner, istedet for kollegaer.”

“Hvilket Fifa team i Danmark har forstærket deres trup bedst i år?”

“Vi følger ikke så meget med i de forskellige FIFA teams, men vil da nævne Lasse “Kongen” Bækkelund til Tricked eSport som en af de mest spændende.”

“Hvilket team har gjort det allerbedst ud over jer selv i løbet af året?”

“Igen følger vi ikke meget med i aktiviteten på de danske FIFA teams, så vi kan kun nævne Tricked eSport.”

“Er der noget team, der har skuffet jer i 2014?”

“Mansour-brødrene skuffer jo gang på gang, så skal vi ikke bare sige dem.”

chiefs1

De fire mand på holdet (fra venstre): Lars “Primturbo” Korreborg, Mathias “Revi” Iversen, August “Agge” Rosenmeier og Daniel “Barnewitz” Barnewitz.

Vi burde ihvertfald allesammen være meget glade for, at vi i Danmark har fået endnu et FIFA team, der sagtens burde kunne konkurrere de store teams rundt om i verdenen.

Fik du ikke læst gårsdagens portræt af Lasse ‘Kongen‘ Bækkelund, kan du se det her. Husk også at følge med i morgen, hvor vi sætter fokus på en helt anden slags organisation i Danmark.

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.